Šta je novo?

fujitsu siemens, ne radi wifi.

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Cao.Posto ne koristim cesto wifi na laptopu, danas sam se neprijatno iznenadio.
Naime uopste ne pali lampicu kada ga ukljucim, niti on pokazuje znake da je ukljucen , tj. ne mogu da vrsim pretrazivanje dostupnih mreza.
U control panel sam pod device manager, klikuno na tu komponentu i kada kliknem troubleshoter, kaze da this device working properly.
Kako da provjerim da li je pokvaren.
Kada sam isao korak po korak da prepozna problem, tu je bilo i opcija za reinstaaciju drajvera, samo sto meni nije jasno sta da reinstaliram jer ja imam dva cd-a od laptopa koje sam dobio.

Kucas tacnu oznaku modela laptopa ,drajvere skini sa sajta proizvodjaca

Ubacio cd sa drajverima i pokusao da odradim reinstalaciju preko cd-a ali nakon kao uspjesne reinstalacije, kada odem na device manager pod modem je prvo bio upitnik a nakon reinstalacije sada stoji poruka
This device is not configured correctly. (Code 1)

To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.

Kada sam upalio racunar bila je poruka found new hardware i onda sam isao na reinstalaciju drajvera preko neta, ali nikako nije uspio da pronadje ono sto trazi , vec je samo pretrazivao ali bez rezulatata.

Sta da radim.

Evo sam sad kao sve uspuesno konfigurisao sto se tice drajvera, vise nema zutih upitnika na device manager.
Sve sam odradio drajverima koje sam dobio sa laptopom, dok mi ta ista operacija ne ide kada skinem nesto sa neta kao npr. drajveri za network adapters.
Ja sam skinuo nesto velicine 5Mb ali ne mogu odaditi instalaciju, tj. ne dovrsava ih.

Kada u device manager odem na troubleshot, kaze mi da sve stvari rade normalno, svaka komponenta posebno, a i dalje kada kliknem na dugme za wifi, meni se ne pali lampica niti je wifi ukljucen.

Sta da radim. Postoji li neki drugi nacin da upalim, a da mi ne treba dugme.

MOj model lapotpa je FS V3405 wl2, pa ako vam nije tesko a znate sta konkretno treba da skinem, okacite molim Vas link.

Hvala.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno