Šta je novo?

Fujitsu Siemens Amilo Xi2550 (problem)

djokos

Slavan
Učlanjen(a)
15.08.2008
Poena
301
Imam problema sa laptopom navedenim u naslovu. Evo ovako pokusacu da objasnim moj problem :)

Standarno je instalirana Vista home premium. Ali sam se nesto za**** i izbrisem recovery i sve fajlove pa sam morao sam da instaliram. Posto je tesko pronaci home premium sto radi sa microsoft update ja sam ubacio vistu ultimate sto je jos bolja verzija vista od one sto je bila u njemu. Posto imam 2 ista hardiska u njemu (2x250 gb) da bi mi vista pronasla diskove morao sam ubaciti na disk (jmicron jmb36x drajvere). Da skratim pricu. Problem je u tome kad instaliram sve drajvere i restartujem komp onda Vista aero tema secka kad minimiram/maxsimiram prozor nekog programa ali ne celo vreme nego ponekad ide bas super sve kako treba, a ponekad samo krene da secka kao da mu ponestane snage na neki nacin. Evo trenutno sam pokusao da ubacim Win XP SP3 i isto se desava....:type: mislim neznam sta moze da je problem, ova konfiguracija koju komp ima trebala bi da pokrene vistu bez problema i aero efekte barem ja tako mislim

Citao sam na nekim forumima da se to desava zbog nekog "power management" u grafickoj kartici

pa me zanimam dal moze neko da mi pomogne, i dal je neko imao slican problem i kako da se resi

/Hvala

Informacija kompa:
info216.gif

Poslednja izmena:
Najlakse ces resiti problem ako instaliras XP jer je Vista djubre !!!

Nazad
Vrh Dno