Šta je novo?

Fujitsu-Siemens Amilo La1703 wireless problem

Sime

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Ne mogu da se povezem na wireless mreze. Probao sam vise razlicitih na koje se drugi racunari povezuju bez problema, a ovaj nece ni da cuje. Kada uradim connect on se kao poveze ali se odmah diskonetuje.

Notebook je La1703, ali nisam nasao koji je model chipa zaduzenog za wireless.
Windows je XP SP2
Koristim windows za upravljanje wireless konekcijama.

Imam isti laptop, non-stop sam povezan na svoju kucnu wireless mrezu i nemam problema...

Banalno, ali pokusaj sa nekim drugi drajverom za vajrles karticu.

Isti takav laptop i ISTI probelm, wireless driver je ok, ali laptop ne pronalazi ni jedan AP.
(prvi je u sobi pored njega na 2 metra)

Pazi, meni pronadje APove, ali nece da se poveze na njih.
Resenje je izgleda u drugacijem drajveru od onog koji se nalazi na sajtu Fujitsu-Siemensa. Ja sam odustao od instalacije jer mi je Windows uvek stavljao originalne drajvere i nikako nisam mogao da instaliram bilo koje druge. Trebalo je sa programom DriverCleaner da ih obrisem ali on trazi .NET 2.0 pa sam odustao. Alternativa je reinstall windowsa.

Ako se odlucis na baktanje sa drajverima, probaj ovaj (uz njega ide i fino programce za konektovanje na wireless mreze): http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WN320G
Ili skini drajver za WLAN sa SiS-ovog sajta. Model kartice ti pise u imenu adaptera (stoji u zagradi na kraju, nesto tipa Fujitsu-Siemes Wireles... (xxxxx)).

Ajd' nek ti je sa srecom i javi sta si uradio. ;)

Isti takav laptop i ISTI probelm, wireless driver je ok, ali laptop ne pronalazi ni jedan AP.
(prvi je u sobi pored njega na 2 metra)

Imao sam slucaj da Fujitsu-Siemens Amilo (ali ne znam koji model) skenira samo do 11 kanala i ako je neko namestio na APu 12 ili 13 kanal onda ga nece naci.Mozda i to moze biti problem.

Imao sam slucaj da Fujitsu-Siemens Amilo (ali ne znam koji model) skenira samo do 11 kanala i ako je neko namestio na APu 12 ili 13 kanal onda ga nece naci.Mozda i to moze biti problem.

Kanali su probani 1,3,6,7,8. posle sam odustao....

Ne znam... nije me ni najmanje odusevio.
Da ne kazem, prilicno razocarao.

Ipak mislim da je do drajvera. Da li ga je neko mozda probao na Visti?

imam amilo pa3515 skoro sam ga kupio devojci, ali imam jedan problem ne znamo kako da ukljucimo kameru??

Poslednja izmena:
Vrh Dno