Gorannn
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.07.2017
- Poena
- 95
gde ima za 50k 09lmca?
Hvala na brzom odgovoru. Ako sam dobro razumeo tabelu, na -15 je COP oko 2.5?
To verovatno nikako nije lmce o kojoj se u 99% ovde pisalo.
Imam drugara masinskog inzenjera sa 4 3d stampaca Nema koji zupcanik ne moze da mi napravi nisu mi izolovani zidovi samo plafon pa bih uzeo malo jace da pregura bar jednu zimu bez izolacije.Ja bih LT izbegao zbog onog panela, teza je za odrzavanje a bilo je i problema sa zupcanikom, doduse na LU ali su one konstrukcijski iste.
Bolje gledaj nesto novije tipa KMTA, KMCC itd.
Jesi li uzeo one Fuji ili General?Danas ugrađeni merači potrošnje još na dve nove klime:
09KMCF u prostoriji od 9m2 lagano modulira na 130W već duže vreme.
12KMCC u prostoriji od 12m2 modulira na 150W.
Idu jako nisko, što je super.
Kad troši tako nisko, kolika je temperatura izduva, i na kojoj brzini duva (ako je AUTO)?18KMTA u 70m2+ pre dva sata 230W sad malo preko 300.
9-ka je pola Fujitsu (unutrašnja), pola General (spoljna). To je od uvoznika direkt...Jesi li uzeo one Fuji ili General?
To bi trezda su identični uređaji, samo su tri fabrike u pitanju, pa spoljašnje i unutrašnje mogu da se mešaju9-ka je pola Fujitsu (unutrašnja), pola General (spoljna). To je od uvoznika direkt...
12-ka je Fujitsu komplet.
Ne merim izduv, vent podešen na 3/4 ali radi na 3 samo ako je potrošnja iznad 500. U ostalim slučajevima sam po potrebi menja, uglavnom spusti na 2.Jesi li uzeo one Fuji ili General?
Kad troši tako nisko, kolika je temperatura izduva, i na kojoj brzini duva (ako je AUTO)?
Ma jesu, znam. Nego eto, zanimljiva kombinacija.To bi trezda su identični uređaji, samo su tri fabrike u pitanju, pa spoljašnje i unutrašnje mogu da se mešaju
Koliko je bila KMCF 9, vidim da spoljna ide od KMCC?
Ja ne razumem kako kod uvoznika mogu da budu vece cene nego u prodavnicama Nije samo viacom nego i drugi brendovi. Samo su kod hisensa tu negde.Da, LM ne moze ispod 250W ja mislim.
Inace kupovinu treba izbegavati od uvoznika jer su im cene drasticno vece nego u radnjama. Coolshop je dosta jeftiniji, ja bi pre onu Fuji za 48K, ipak je to mala soba i ne treba snage a mislim da ona moze isto dosta nisko da spusti jer je iz KMT serije.
Neće da imaju posla sa maloprodajom.Ja ne razumem kako kod uvoznika mogu da budu vece cene nego u prodavnicama Nije samo viacom nego i drugi brendovi. Samo su kod hisensa tu negde.
Pitao sam ja ACS. Kazu da ne žele da se odreknu dela zarade, dok manje prodavnice tako privlače kupce, uvoznik im da neki popust na količinu i dodju na isto. U ACS mozes da pitas da ti daju nižu cenu kao kod druge prodavnice i da uglavnom daju. I Viacom mi je ponudio nizu cenu nego na sajtu kad sam pitao za razliku u ceni kod njih i drugih. 🤷Ja ne razumem kako kod uvoznika mogu da budu vece cene nego u prodavnicama Nije samo viacom nego i drugi brendovi. Samo su kod hisensa tu negde.
Koliko spuštaju cjenu?Pitao sam ja ACS. Kazu da ne žele da se odreknu dela zarade, dok manje prodavnice tako privlače kupce, uvoznik im da neki popust na količinu i dodju na isto. U ACS mozes da pitas da ti daju nižu cenu kao kod druge prodavnice i da uglavnom daju. I Viacom mi je ponudio nizu cenu nego na sajtu kad sam pitao za razliku u ceni kod njih i drugih. 🤷
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari