Idi na 07 lmce jer je jeftinija od 09 lmce a ista klima.Pozdrav, da se javim da sam se učlanio u klub sa 12 llce. Postavio sam pitanje na opštoj diskusiji za sobu od 13 kvadrata koju klimu uzeti i očekivano japanac 09. Zanima me da li su za to dovoljne 07llce, 07kmtb/kmta, 07lmce ili ići na 09lmce? Ili neki drugi japanac?
Sta je kontradiktorno?Pa ta izjava ti je skroz kontradiktorna u smislu da ne znas sta ces da grejes. Jednu ili tri sobe?
Za dnevnu Daikin ili Fujitsu a 18 nikako.Zato i kazem. 18-ticom mozes da grejes sve tri sobe. Samo za dnevnu neka 12-tica, mozda mozebi 9tka. Pitanje je koju izolaciju imas, stan ili kuca, stolarija, spoljni zidovi? Ovo je neophodno da kolege mogu da daju predloge.
Hmm, dobro pitanje, ne znam kako najbolje da objasnim ali ovako:Zato i kazem. 18-ticom mozes da grejes sve tri sobe. Samo za dnevnu neka 12-tica, mozda mozebi 9tka. Pitanje je koju izolaciju imas, stan ili kuca, stolarija, spoljni zidovi? Ovo je neophodno da kolege mogu da daju predloge.
Hvala,Za dnevnu Daikin ili Fujitsu a 18 nikako.
Kapiram, ima logike18-tica bi bila katastrofa za tu sobu, zato sto bi pregrevala, gasila se non stop, mnogo bi bila glasna i jako duvala, vise trosila. Sve ukupno zgadile bi ti se klime za ceo zivot. Znaci neka 12-tica, e sad koja... Japanac bi ti pruzio najprijatnije iskustvo ali imaj na umu da je zastupnik za fujitsu katastrofa i delovi su ogroman problem. Znaci neki daikin, mitsubishi da se uklopi u budzet.
Realno preko dana ce i ta 12 tica da ti odrzava temp. U sve 3 sobe dok su otvirena vrata. Razmisljaj i o tome. Pomoci ce ta pecima malo.
Zahvaljujem!To ce kolege sa tim klimama da objasne detaljno. Ja imam kineze i mogu da pomognem u opstim smernicama. Koliko sam pratio forum mislim da je daikin ftxf 35d je dobar ali me ne drzi me za rec.
Mora da se te klime marke Fujitsu non stop kvare kod vas, pa ni je baš tako. Doduše bilo je u prošlosti, raja je pisala za čini mi se dva modela, zubčanik i ploča kod LLCC. Perisav ako nije hitno bolje malo skupiti novaca pa uzeti bolji uređaj za malo više novaca, jer mislim da je Daikin skuplji od 80 hiljada, možda griješim, istraži malo a bit će još sigurno prijedloga za neki drugi uređaj.18-tica bi bila katastrofa za tu sobu, zato sto bi pregrevala, gasila se non stop, mnogo bi bila glasna i jako duvala, vise trosila. Sve ukupno zgadile bi ti se klime za ceo zivot. Znaci neka 12-tica, e sad koja... Japanac bi ti pruzio najprijatnije iskustvo ali imaj na umu da je zastupnik za fujitsu katastrofa i delovi su ogroman problem. Znaci neki daikin, mitsubishi da se uklopi u budzet.
Realno preko dana ce i ta 12 tica da ti odrzava temp. U sve 3 sobe dok su otvirena vrata. Razmisljaj i o tome. Pomoci ce ta pecima malo.
Nazalost, jesteMora da se te klime marke Fujitsu non stop kvare kod vas, pa ni je baš tako. Doduše bilo je u prošlosti, raja je pisala za čini mi se dva modela, zubčanik i ploča kod LLCC. Perisav ako nije hitno bolje malo skupiti novaca pa uzeti bolji uređaj za malo više novaca, jer mislim da je Daikin skuplji od 80 hiljada, možda griješim, istraži malo a bit će još sigurno prijedloga za neki drugi uređaj.
Ne kvare se mnogo ali kada se pokvare problem je doci do rezervnog dela jer je zastupnik za Srbiju krs. Takvo je iskustvo vecine ljudi ovde sa uvoznikom. Mada je na svakom da odluci sta je najbolje za njega. Bice ovde dosta saveta pa neka covek odluci sta mu je ciniti.Mora da se te klime marke Fujitsu non stop kvare kod vas, pa ni je baš tako. Doduše bilo je u prošlosti, raja je pisala za čini mi se dva modela, zubčanik i ploča kod LLCC. Perisav ako nije hitno bolje malo skupiti novaca pa uzeti bolji uređaj za malo više novaca, jer mislim da je Daikin skuplji od 80 hiljada, možda griješim, istraži malo a bit će još sigurno prijedloga za neki drugi uređaj.
Kod LLCA je bio problem, LLCC je vec treca revizija bila, ja sam kod mojih stavio ploce od LLCE.ploča kod LLCC.
12 llcePozdrav svima!
Treba mi inverter klima za dnevnu sobu od 18 kvadrata, iz te sobe se ulazi u 2 spavace (jedna sa leve, druga sa desne strane) ali ova klima bi sluzila samo za grejanje te dnevne.
Dakle, vise za grejanje nego za hladjenje.
Citao sam malo forum ovde, znam da je ideologija Japanci > skoro sve ostalo
Ali me zanima da li uzeti nekog japanca 12icu ili za iste pare neku mideu, hisense, gree 18?
Budzet mi je 80 hiljada, jer koliko vidim montaza ce me izaci jos 12-15, tako da u sustini - nemam vise
Sve preporuke, saveti i predlozi su dobrodosli, bring it on!
Mislim da se dodatno kupuje i da nije jeftin.Ako nastavi da zeza uzimam KMCC ili KMTA, sta bese od ovih novih ima fabricki WIFI? KMCC vidim da se dodaje.
Koja je temperatura na izduvu i usisu na tolikoj potrosnji i koja brzina fena?Rad 12KMCC na +16°C napolju 👍
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari