okmijun
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2004
- Poena
- 755
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i7-7940x
- Matična ploča
- Asus x299 ROG
- RAM
- 128GB DDR4
- GPU
- Titan X Pascal 12GB
Ovaj mocni prosumer sam uzeo u nadi da cu ga ozbiljnije koristiti, medjutim, kako ga od pocetka koristim kao idijota, resio sam da ga zamenim za nesto mnogo mnogo manje, nesto sto staje u dzep, i sto me nece smarati da ga nosim sa torbicom, ko to voli to je super, al meni se na nos popelo....
Elem, sta uzeti posle njega??
Ne trebaju mi nikakve EXTRA fotke, znaci da nocni snimak moze da opali lepo, da mogu da duzinu expozicije za noc odredim rucno i kvalitetni prosecni automatski modovi, u principu, zoom bi bio najbitniji, velicna slike u MPxlima i nije mozda presudna, al zoom sto veci bi bio dobar, da mogu da uhvatim detalje koji su daleko. Znaci u principu nista posebno.
I da sto manji to bolje.
Fotoaparate ne pratim uopste, pa je svaki predlog dobrodosao, e da, ne bi davao neke velike pare, znaci 80-100e max, eventualno i vise ako bas bas vredi.
Elem, sta uzeti posle njega??
Ne trebaju mi nikakve EXTRA fotke, znaci da nocni snimak moze da opali lepo, da mogu da duzinu expozicije za noc odredim rucno i kvalitetni prosecni automatski modovi, u principu, zoom bi bio najbitniji, velicna slike u MPxlima i nije mozda presudna, al zoom sto veci bi bio dobar, da mogu da uhvatim detalje koji su daleko. Znaci u principu nista posebno.
I da sto manji to bolje.
Fotoaparate ne pratim uopste, pa je svaki predlog dobrodosao, e da, ne bi davao neke velike pare, znaci 80-100e max, eventualno i vise ako bas bas vredi.