Šta je novo?

FUJI s6500fd>DOWNGRADE....Sta posle???

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X Pascal 12GB
Ovaj mocni prosumer sam uzeo u nadi da cu ga ozbiljnije koristiti, medjutim, kako ga od pocetka koristim kao idijota, resio sam da ga zamenim za nesto mnogo mnogo manje, nesto sto staje u dzep, i sto me nece smarati da ga nosim sa torbicom, ko to voli to je super, al meni se na nos popelo....
Elem, sta uzeti posle njega??
Ne trebaju mi nikakve EXTRA fotke, znaci da nocni snimak moze da opali lepo, da mogu da duzinu expozicije za noc odredim rucno i kvalitetni prosecni automatski modovi, u principu, zoom bi bio najbitniji, velicna slike u MPxlima i nije mozda presudna, al zoom sto veci bi bio dobar, da mogu da uhvatim detalje koji su daleko. Znaci u principu nista posebno.
I da sto manji to bolje. :)
Fotoaparate ne pratim uopste, pa je svaki predlog dobrodosao, e da, ne bi davao neke velike pare, znaci 80-100e max, eventualno i vise ako bas bas vredi.

f70exr, reci coveku lepo.

^^^
Taj fuji kakav je?

@Driver
Znam, al provalio sam da mi vise i ne treba, znaci da bude "najbolji" medj jeftinima :)

Pa teshko je to, Canon A4xx ce ti dati najbolje fotke, ali nema ni jedan za te pare koji je dobar "po mraku" ni blizu kao S6500...

A fuji je vrh, manuelne komande u ultrakompaktnom kucishtu i vrhunski senzor, ali je 220e :)

prodajes li taj tvoj fuji ?

Hehe, ja imam 6500 i sada f70. 6500 je fenomenalan aparat! F70 jos nisam stigao da ispitam, ali prvi utisci mi nisu pretarano pozitivni i na osnovu onoga sto sam do sada imao prilike da vidim 6500 je daleko bolji aparat.

Pa teshko je to, Canon A4xx ce ti dati najbolje fotke, ali nema ni jedan za te pare koji je dobar "po mraku" ni blizu kao S6500...

A fuji je vrh, manuelne komande u ultrakompaktnom kucishtu i vrhunski senzor, ali je 220e :)

A480, jel moze da prodje? on je oko 100jura

Vrh Dno