Šta je novo?

Fuji Finepix S9600 - za pocetnika

Froiibaad

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2007
Poena
330
Drustvo,

imam ponudu za gorepomenuti za 100e, sa torbicom. Hteo bih da pocnem da se igram digitalnom fotograifijom i da li je ova igracka prava za mene i da li je ok cena.

Unapred hvala na odgovorima!

Pozdrav! :)

to je i vise nego dobra cena...ja sam ga pre 4 meseca platio 150e bez torbice...za pocetnika je super aparat, naucices da koristis manuelne funkcije...samo pre kupovine vidi u kakvom je stanju, da li manuelni zum i fokus rade dobro, da li svi dugmici rade dobro, itd :D

ja da sam na tvom mestu, odma' bih ga uzeo...za te pare nema bolji aparat....kasnije, ako te privuce fotografija i ako mislis da si prevazisao taj aparat, prodas ga i uzmes neki dslr :D

Drustvo,

imam ponudu za gorepomenuti za 100e, sa torbicom. Hteo bih da pocnem da se igram digitalnom fotograifijom i da li je ova igracka prava za mene i da li je ok cena.

Unapred hvala na odgovorima!

Pozdrav! :)
Za 100e nikada neces naci aparat tog ranga :) tako da ako je u dobrom stanju bez razmisljanja uzmi i fotkaj :)))

Potvrdjujem, ako je aparat potpuno ispravan i funkcionalan - kupuj.

Ne javlja mi se ova riba sto je okacila oglas, a taman sam se lepo izlozio za ovaj aparat. :(

Mnogo si ti to chekao, za takve pare S9600 se uzima odmah...

Cekao sam tvoj odgovor, da budem siguran u kupovinu... :)

Salu na stranu, nije ostavila broj, samo mail, i sad se nadam da ce da me kontaktira... :(

Mozda joj neko ponudio celih 120 i riba se nije dvoumila.

Nazad
Vrh Dno