Šta je novo?

Fudbalski pocetnik

Koji je fudbal najbolji?

• FIFA

Glasovi: 4 11.8%
  • Pro Evolution Soccer 3

Glasovi: 13 38.2%
  • Pro Evolution Soccer 4

Glasovi: 17 50.0%

• Ukupno glasača
    34

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Do sada nikada nisam igrao simulacije fudbala na PC-u. Medjutim, u poslednje vreme mi se javila zelja za tim.

Ima li smisla da pitam koji je fudbal najbolji, Fifa, PES ili Winning Eleven?

Ili da postavim glasanje?

PES ili Winning Eleven je najbolji, to je prakticno isti fudbal.

Stvarno? To nisam znao ali mi je bilo nesto sumnjivo. :) A sto onda ima dva imena? Je l' jedno ime za konzole a drugo za PC ? Kako da shvatim 3 glasa za jedan a 3 za drugi, je l' kao 6 za isti? :D

Poslednja izmena:
Civil je napisao(la):
Je l' jedno ime za konzole a drugo za PC ? Kako da shvatim 3 glasa za jedan a 3 za drugi, je l' kao 6 za isti? :D
da i da. Prepravi taj poll i stavi ta dva kao jedan i stavi razlicite verzije jer svako ima svog favorita.

Imao sam svaku fifu od 1998-2003 i chim sam probao PES (WE) bilo je zbogom za fifu zauvek. Po mom mishljenju ta dva fudbala ne mogu ni da se porede, mada po toj logici ne moze ni jedan da se poredi sa PES(WE) :)

Ne znam kako da promenim poll, izgleda da ni ne mogu to sada da uradim, ali nije ni bitno jer vec sa ovih 9 glasova vidim o cemu se radi.

WE8 je najbolji za mene
PES je isto tako odlican ali su sitnice u pitanju i zato je na drugom mestu
a FIFIA je za mene hokej sem 99-ke koja je ostavila najbolji ustisak na mene
od fifia serijala a tada je postojao internacional super star soccer(pra-deda PES-a i WE8, isto KONAMI) samo na SONY 1 konzoli i bio je vraski dobar ali sam se ja tada przio samo na pc, pa mi je fifia bila bolja

silencer je napisao(la):
Imao sam svaku fifu od 1998-2003 i chim sam probao PES (WE) bilo je zbogom za fifu zauvek. Po mom mishljenju ta dva fudbala ne mogu ni da se porede, mada po toj logici ne moze ni jedan da se poredi sa PES(WE) :)

Potpuno se slažem samo imao sam malo dužu "karijeru". :D
Igrao sam FIFU još od `95 na SMD2 pa sve do famuožne 2003. Od tada PES3 i sada PES4 (sa sve patchevima)...
FIFA - nkad više... Prosto mi deluje kad gledam FIFU u odnosu na PES kao da gledam crtać... :d

Ajde modovi prepravljajte Poll !!!

Poslednja izmena:
e bash to pes(we) serijal deluje mnogo realnije nego fifa. jedva chekam pes5. smorio me ovaj demo, tj. ova chetiri kluba

Imas i neki demo na kineskom,sa Interom,Milanom,Juveom i Barsom. :D

iss soccer na ps1 je u stvari preteca pro evolution soccera...

@super starr
igaro sam je i ja
trcis sa strane i iz odredjene kockice terena sutes i to ti je 100% gol i ako sutiras sa nekih 40m. od gola.
inace sve fife sam odigrao cisto da ispostujem :)

Ajd' i ja da pitam nesto. Igram we8, prvi iz we/pes serijala koji igram. Sad sam drugu sezonu u master ligi i nije mi jasno sta znace one strelice a sta ona dva bara pored imena igraca kad odem u "svlacionicu".

Strtelica označava formu igrača. Kad je narandžasta igrač ima +6 na sve atribute, kad je crtvena onda ima valjda +12. Obrnuto važi za plavu i sivu.
Pretreži malo Games sobu, čini mi se da je neko to malo bolje objasnio u nekom od PES thread-ova... ;)

Nazad
Vrh Dno