Šta je novo?

fudbal menadzer

• Začetnik teme Začetnik teme sinke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Sta se sad igra po ovom pitanju ?
Mada mene interesuje neki predlog za fudbal menadzer ali gde ima i baratanja sa lovom ali i igracima i da moze da se igra utakmica, nesto kao sto je nekad bio SWOS tamo negde '94-'95 kasnije verzije nisam igrao.
Druga solucija je obican fudbal menadzer naravno sto vise liga da je moguce igrati, igrao sam pre premier menadzer i ne znam jos koji ali sad ne znam sta je aktuelno i dobro.

Nisi spomenuo Championship Manager - najbolju fudbalsku menadzersku simulaciju. Ovo godine ce kasniti sa izlaskom [gledajuci dosadasnja izdanja], ali mozes probati proslogodisnju verziju. Samo da se napalis za ovu koja treba da se pojavi - doduse sledece godine 😀

A mozes se ponovo malo i SWOS-a podsetiti 🙂

Pa u Championship Manager-u nema baratanja sa novcem i gledanja utakmica...
Poz

cheers

Kako to mislis da nema baratanja sa novcem? I ko kaze da nema gledanja tekmi - ona linija ti nije dovoljna? 😀

sharp_blade je napisao(la):
uskoro izlazi www.soccermanager-game.com
izgleda kao solidna dopuna sl.vremena dok čekamo CM4

...kao razonoda dok nestigne CM4...
Nego, akvi su utisci povodom najave da ce biti nase lige!? Vidim da na oficijelnom sajtu CM-a jedan od najpopularnijih downloada je patch za nashu ligu (00/01 izdanje).

Kakvi mogu da budu - sjajni! Konacno da smo se i mi nasli tamo gde nam nije mesto 😀

Amon_Ra je napisao(la):
Kakvi mogu da budu - sjajni! Konacno da smo se i mi nasli tamo gde nam nije mesto 😀

paaa... ja licno nisam bio odusevljen patch-om.. posto su se pojavljivali belgijski ili francuski igraci u nasim klubovima (zaboravio sam koju ligu menja), mada nije tako lose 🙂

jel' je neko probao onaj Omega League Patch? gde se od italijanskih liga pravi velika svetska liga sa najjacim klubovima (a PFC i zvezda su u Serijama C 🙂) ? 🙂

btw nasa liga postaje sve kvalitetnija, da li jos neko ima taj utisak? 🙂

iNCUBUs je napisao(la):
btw nasa liga postaje sve kvalitetnija, da li jos neko ima taj utisak? 🙂

Ma mojne da si naivan. Ubacheno u kladionice, pa se dogadjaju "kvalitetniji" rezultati i igre...

Iz Sigames-a su rekli da ce u novembru objaviti kada mozemo ocekivati CM4. Kao sto sam i pre koji mesec rekao da ce izaci tek pocetkom godine 🙁

heh

opet...

moja pojava na ovom forumu (tacnije ovom delu) bi mogla da se svede kao kriticarsa al' da ne *****m mnogo nego da vam dam info...

CM4
Mogucnost gledanja kutakmice iz 2d
Nasha liga FULL bez patcha....

toliko

baratanja sa novcem ima 😉

a ako ti se prodaju virsle uzmi ea managera..koji sux btw.

Azda' je napisao(la):
heh

a ako ti se prodaju virsle uzmi ea managera..koji sux btw.

TAKO JE!!!cheers 😀

seca il se neko domark-ovog championship manager-a italy seozona 95/96 (ili nesto lsicno) - ima li to neko ?

D-KEE je napisao(la):
seca il se neko domark-ovog championship manager-a italy seozona 95/96 (ili nesto lsicno) - ima li to neko ?

ja imam, ali to se nalazi na mojoj prvoj narezanoj kompilaciji, tako da je moguce da je cd riknuo... ali provericu 🙂

D-KEE je napisao(la):

A secha li se neko FA CUP-a sa spectruma...

Danas na Extremu i Komjuterskim igrama javili da ce CM 2002-2003 izaci SAMO za XBOX!?!?!?!?!?!!?!?!?!?

Ne, to nije istina!!!
Vec par meseci ljudi testiraju ovu igru na 10-ak razlicitih konfiguracija, tako da je ta informacija laz.

iNCUBUs je napisao(la):
ja imam, ali to se nalazi na mojoj prvoj narezanoj kompilaciji, tako da je moguce da je cd riknuo... ali provericu 🙂

Imam ja, a pored toga mislim da ima sve CM-ove od prve "dvojike", pa na ovamo! To jednostavno mora da se ima, jer kao shto sam 1000000 puta rekao "CM nije igra, vec nachin zivota"!!!

Imam ja, a pored toga mislim da ima sve CM-ove od prve "dvojike", pa na ovamo! To jednostavno mora da se ima, jer kao shto sam 1000000 puta rekao "CM nije igra, vec nachin zivota"!!!
Koliko smo samo dana,meseci,godina izgubili igrajuci ga?🙂 Nema veze gubicemo ih i daljecheers
p.s Da li neko slucajno zna (ali provereno),da li moze da se obrne CM 00/01?

a da li neko ima "the player" menadzer sa amige.to je bio menadzer boli glava,kada bi postojala neka konverzija za pc,ne bi bilo spavanja.ma kad bi nasao i onaj asf fajl ali nema ga.ako neko slucajno ima neka postuje ovde.

Pupke3 je napisao(la):
Koliko smo samo dana,meseci,godina izgubili igrajuci ga?🙂 Nema veze gubicemo ih i daljecheers
p.s Da li neko slucajno zna (ali provereno),da li moze da se obrne CM 00/01?

Mislish valjda na 01/02 verziju!?

jeste li provalili da cm 95 italy (ili njemu slicni) ne moze da se igra zbog previse brzog racunara 🙁 (xp1600+)

Onaj Joowood Soccer Manager je gone gold. Ja postujem hc fanove CM serijala, al' je meni pravi izazov i prodaja virsli uz postavljanje taktike i trgovine igracima 🙂 Ovaj EA TCM 2003 je zbilja dobar, a i Soccer Manager mi deluje fino.

D-KEE je napisao(la):
jeste li provalili da cm 95 italy (ili njemu slicni) ne moze da se igra zbog previse brzog racunara 🙁 (xp1600+)

Neznam. Ja kako izadje nova verzija, staru vishe neigram. Imam kolekciju svih CM-ova (od prve dvojike), ali se nesecam kad sam igrao to...

Nazad
Vrh Dno