Šta je novo?

FTP Download pitanja

• Začetnik teme Začetnik teme vipi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vipi

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Da li je neko uspeo da skine nesto sa siteova slicnih ovome http://search.ftphost.net/indexer/search.aspx ???
Meni nikako ne uspeva, znaci nadjem link ka nekom fajlu i ako hocu iz flashgeta on upise lepo adresu, file i user i pass ako ima i nista flashget ni da bekne. Takodje ako rucno unesem se podatke ( ftp ) u total commander ili flashfxp ( samo te koristim ), TotComm javlja error tipa previse korisnika trenutno, uneti drugi pass, a flashfxp jednostavno conn failed.
Molio bih za pomoc ovo mi mnogo znaci.
Hvala unapred!

pa i ne mozes skidati iz flashget-a, ako je to neki FTP server na koji moras da se ulogujes. Udjes u Windows Commander, u FTP Connect uneses podatke i zakacis se na server pa skidas... A to sto ti kaze da ima previse ljudi, to je jer te je pola sveta preduhitrilo :d

A sto ne moze iz flashgeta? i tu ima da se unese user i pass
Sve u svemu znaci da nema nista od toga jer ce uvek biti buno sve jel...?!

pa ne znam da li flashget moze da se bas konektuje na neki FTP server... Mozda kada je otvoren FTP moze da skida....

postoje i passive mode ftp serveri i koji rade sa specijalnim ftp klijentima + ti pretrazivaci najcesce pokazuju stare podatke a ftp-i nestaju i za manje od pola sata...

Nazad
Vrh Dno