Šta je novo?

FSC Amilo pro V3505 wireless problem

Vuk

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.02.2002
Poena
720
Kako se na ovom FSC-u ukljucuje integrisana wireless kartica? Ukljucena je u biosu, drajveri korektno instalirani, nema nikakvih problema u device manageru, medjutim signalna lampica na samom lap-u ne radi, ne reaguje taster za paljenje wireless-a (Fn+F10) i ne moze da pronadje nijednu mrezu, iako ostala dva lap-a vide i nasu i mrezu susedne firme.
Da napomenem da kada je lap-top isporucen prilikom prvog ulaska u windows detektovao wireless mrezu susedne firme, ali je tada wireless kartica ugasena u biosu. Sada (posle 2 nedelje) kada je ponovo ukljucena vise nista ne nalazi.

Fsc ima neki svoj program za konfigurisanje wireless mreza:
FSC-OdyseeyClient
možda pomogne, mada sumnjam. :trust:
I to samo ako je signalna lampica crkla.

jel imas negde ovakvu ikonicu na nekom dugmetu iznad function key-ova??? Ako ima onda to treba da stisnes da bi se ukljucio. :wave:

Prilozi

• Wireless-icon.png
    Wireless-icon.png
    1.9 KB · Pregleda: 293
jel imas negde ovakvu ikonicu na nekom dugmetu iznad function key-ova??? Ako ima onda to treba da stisnes da bi se ukljucio. :wave:

Ima takvo dugme i u gornjem redu kod tastera za paljenje i u kombinaciji Fn + F10, medjutim nije bilo reakcije kada ga pritisnem jer firma gde smo kupili lap nije odradila kompletnu instalaciju softvera koji aktivira te tastere. Cim sam instalirao tu aplikaciju, Launcher manager, wireless i bluetooth se mogu ukljucivati i iskljucivati pomocu pomenutih tastera, i sada sve radi ok.

Pozdrav

Moj FSC ima posebno dugme za paljenje wifi&bt pa sam pomislio da je mozda isto. Mada program za wifi je neki intelov i nema taj launcher manager. Bitno je da radi ... :wave:

Vrh Dno