Šta je novo?

FSC Amilo L7300 problem

Prokka

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
619
Hello every1,
Od danas je lap totalno u autu. Naime samo kada je na bateriji nece da makne, kada se prikljuci na punjac onda tek posle nekog vremena oce da krene da se dize. Ponekad stigne do dizanja Windowsa obicno ne...
Pretpostavljam da je otisla baterija ali nisam siguran. Pokushao sam master reset ali nisam siguran da li je uspeo, posto kazu da treba izvaditi bateriju i kabl i drzati power dugme 14 sekundi. Da li neko mozda na Vracaru ima ovaj lap top, tj. bateriju i punjac (ili nesto od to dvoje) koji su kompatibilni sa njime samo da ga probam na pola sata. Nadoknada po dogovoru :)

Hvala unapred,
Prokka

Mali update...
Posto se baterija punila cele noci, uspela je da se napuni nekih 80%. Potom sam pustio lap da radi samo na bateriji i izdrzao je 15 minuta. Pre nego sto se ugasio doslo je do treperenja ekrana. Da li ovo ukazuje da jos nesto osim baterije ne valjda ili to tako ide?

Posto sam prosli put dosta suzio region, da li bilo ko iz beograda moze da mi pozajmi bateriju na pola sata, moze i na krace. Nadjemo se negde, stavim bateriju ako je puna i vidim da li sve radi ok.

I da li neko zna gde mogu da se kupe baterije za ovaj model?

Hvala puno unapred :)

I ja imam Amilo L7300, ali zivim u Nishu. Koliko sam ja obaveshten, Pakom je ovlasceni serviser za FS, pa vidi s njima za bateriju. Moj Amilo radi besprekorno, baterija traje 2,5 sata i to sa novim hardom od 60gb i josh 256MB memorije.

Vrh Dno