Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
desava se sledece,procesor mi je klokovan(vidi profil),ali svaki program(CPUz,EVEREST...)ocitava da je mnozilac 6x,ali u BIOSu je 9x. malo mi smeta,mozda i znam sta je,ali da pitam,mozda ima ko pametnu da prozbori
Ploca sama bara mnozioc , kada procesor nista ne radi. Tako stedi struju i procesor. Pokreni neki test, pa ces videti da se procesor odmah ubrzava, tj. ploca mu povecava mnozioc .
U biosu (podmeni Advanced ...) imas C1 i Cpu Eist , to stavi na disable, pa ce ti cpu stalno biti na max vrednosti overkloka .
desava se sledece,procesor mi je klokovan(vidi profil),ali svaki program(CPUz,EVEREST...)ocitava da je mnozilac 6x,ali u BIOSu je 9x. malo mi smeta,mozda i znam sta je,ali da pitam,mozda ima ko pametnu da prozbori
Aha, al ako je ovaj Blazo isti Blazo sa SK foruma, onda mozemo i mi nesto da naucimo od njega.
Covek je davno terao neki E21xx na preko 4GHz samo sto je banovan na kraju sa SK foruma al dobro...