Šta je novo?

FS Amilo Pro 3250 12" laptop

Blade Runner

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
665
Interesuje me da li ga neko ima, misljenje, cena, sve sto vam padne na pamet ... :wave:

N mogu da nadjem nijedan review na net-u, ovo je najvise.

slika1
slika2
slika3

Specifikacija

1.8kg, BT2.0 :smoke:

Oznaka modela je V3205 a ne V3250, sorry

Poslednja izmena:
Ne razumem ovaj spisak,pored opcija tipa USB pise 1 ili 2 a pored BT-a pise X,to bi onda trebalo da znaci da ga nema,isto tako i LAN karticu,skroz nelogicno napravljen spisak!? :p
Sto se tice komentara,ovako... FS nije poznat po nekom velikom kvalitetu ALI ovo deluje dobro,vidim da pise da je deo kucista od nekog metala,baterija navodno 3.5h,memorija i CPU odlicni,HD takodje,ali mi se recimo ne svidja ogroman okvir oko ekrana i nedostatak bilo kakvog scroll tastera ili pada uz touchpad,da to ima bio bi ekstra,ovako recimo 4,mozda cak i 5- ako mu cena ne prelazi nekih 1200-1300 eura (posto nije iz Lifebook,navodno njihove najkvalitetnije 1500+ eura,serije)!!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Hmm, da, taj okvir oko ekrana je grozan, mozda izgleda bolje uzivo, nije mi jasno zasto ne iskoriste tu povrsinu za povecanje ekrana, laptop u mikrosu kosta oko 890 evra (valjda sa pdv) ne bih znao tacnu specifikaciju sajt im je bez veze.
Nema scrol sto je nezamislivo, valjda ima na touchpadu predefinisanu povrsinu mada se ni to ne vidi :(
Poklopac je ojacan magnezijumom a tft je na 1280 x 800, lepa rezolucija ali to je bas sitno za 12" ?

Sa Mikrosovog sajta:

Intel Core Duo T2050 (1.6 GHz), 512MB, 12.1" WXGA CrystalView, 80 SATA, DVD-RW, LAN 10/100, WLAN, 4xUSB 2.0, 56K V.90 modem,Bluetooth, Linux

Samo 900 eura?Sa CoreDuo procesorom,onolikim HD-om...?!?!?!Ajd ti bolje proveri da ne pise negde sitnim slovima +PDV jer jos nisam video 12"-icu tako dobre konfiguracije ispod 1000 eura!?
Ne znam sta da ti kazem,ja ne mogu da radim bez scroll-a i zato ne gledam uopste laptopove bez njega,a za tebe ne znam stvarno!?
Vidi,sto se tice okvira,oni SIGURNO rade vise modela na to kuciste,ako budes gledao i vece modele garant ces naci neki koji izgleda identicno sem tolikog okvira,ali recimo zato ima 14.1"TFT i taman super izgleda,pa mozda nije lose da pogledas tako neki model (12" je stvarno maleno,to jedino ako ti treba ultra prenosni laptop pa razmisli o vecem modelu) mada ako ipak ostanes pri tom,lako ces podesiti velicinu u podesavanjima ekrana pa da ti i font i ikone budu veci i nece ti smetati velika rezolucija!!
Pozdrav ,)

To je cena sa pdv koliko ja znam. Plastika je zaista mnogo siroka i to mu je mana kao i taj skrol.
Ja uzivo nisam video taj lap ali cu pogledati zaista je interesantna cena za takav uredjaj.

Meni je zapalo za oko to da ima DVI konektor sa desne strane... To je super stvar, posto omogucava da se ta 12-ica kod kuce poveze na veliki monitor uz kvalitetniji prikaz nego sto ga nudi uobicajena DSub konekcija na vecini notebook racunara na trzistu.

Lepa spravica, nema šta. Ne sviđa mi se samo onaj FN taster u donjem levom uglu tastature - tamo gde bi trebao da bude CTRL...

Tako je na svim FujitsuSiemensima :( barem na onima na kojima sam ja radio...i prokleto nikada nisam uspeo da se naviknem na to :)

Sitna mana, ali nekom bitna. Ja recimo, zbog toga nikada ne bih kupio takav računar...

Svakom ko je navikao da se mnogo služi prečicama na tastaturi, to će biti trn u oku prilikom rada...

Nazad
Vrh Dno