Prijatelj me zove - amilo l7230gw star oko godinu ipo, vise nece da dize sistem, nakon sto se bez najave ugasi. Pri paljenju se okrecu ventilatori, lampica svetli, startuje se hd, ali nakon serije od 2-3-1 kratka beepa nista se ne desava (ne pali se monitor). Kaze da mu se to povremeno desavalo i da nakon stajanja proradi. Danas je bilo posebno toplo pa mi se cinilo da je mozda pregrevanje usled nakupljene prasine.
Vidim da ovi beep kodovi uglavnom znace problem sa memorijom. Covek je vadio bateriju, vracao nazad ali nista. Nakon nekog vremena zove me i kaze da je uspeo da mu se upali i da startuje wxpsp2, ali se ubrzo ugasio, pa opet samo beepovi. Na FS forumu su opisali ovakve probleme, nekima je pomoglo ciscenje i primena paste na cpu, a nekima samo promena ploce (ovo poslednje se ne odnosi se bas na l7320gw).
Jel neko imao slican problem?
Hvala
Vidim da ovi beep kodovi uglavnom znace problem sa memorijom. Covek je vadio bateriju, vracao nazad ali nista. Nakon nekog vremena zove me i kaze da je uspeo da mu se upali i da startuje wxpsp2, ali se ubrzo ugasio, pa opet samo beepovi. Na FS forumu su opisali ovakve probleme, nekima je pomoglo ciscenje i primena paste na cpu, a nekima samo promena ploce (ovo poslednje se ne odnosi se bas na l7320gw).
Jel neko imao slican problem?
Hvala
Poslednja izmena: