Šta je novo?

FS Amilo L1310 problem

JJ Okocha

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2006
Poena
309
Ukratko: komp od zimus radi Ok, i sada nije u posebno losijoj formi, osim jedne pomalo zabrinjavajuce stvari, a to je da nakon particionisanja HD-a (fabricki kupljen uz XP home, pa sam kontao da isparticionisem drugacije HD), pri formatiranju primarne particije, na koju sam stavljao operativni sistem, u full format opciji ri instalaciji zakucava mi na 55% i nikako nece da prodje format te particije do kraja. Onda nakon quick formatiranja bude sve Ok. Medjutim, tada pojedine stvari ne funkcionisu; recimo Encartu nisam mogao normalno da instaliram, i sl...
Ima li neko nekakvu ideju, pls, hitno je?
E da, dopirali su prilikom zakucavanja na formatiranju zvuci iz sistemskog spikercica... Mada je kasnije komp radio normalno, izuzimajuci ovo sa Encartom, ali posto idem s njim van serbie, ne bih da se tamo izuvam vise nego sto je neophodno. Pod garancijom je!

Tnx, unapred:type:

Instalirao sam Encartu na drugu particiju, i sada radi!
Nisam uspeo da uradim full format ni sa partition magic-om.
Videcemo dokle ce trajati...

JJ Okocha je napisao(la):
Instalirao sam Encartu na drugu particiju, i sada radi!
Nisam uspeo da uradim full format ni sa partition magic-om.
Videcemo dokle ce trajati...

A da ti lepo odneseš računar u servis i da možda ostvariš svoje pravo na garanciju?

pa da mozes da uradis sto je aleksa rekao ali ako oces sam da majstorises, i ukoliko imas uslova, okaci drugi hdd pa probaj ako prodje onda je tvoj lepi mali hdd prerano otisao bogu u sluzbu...:)

Nazad
Vrh Dno