JJ Okocha
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2006
- Poena
- 309
Ukratko: komp od zimus radi Ok, i sada nije u posebno losijoj formi, osim jedne pomalo zabrinjavajuce stvari, a to je da nakon particionisanja HD-a (fabricki kupljen uz XP home, pa sam kontao da isparticionisem drugacije HD), pri formatiranju primarne particije, na koju sam stavljao operativni sistem, u full format opciji ri instalaciji zakucava mi na 55% i nikako nece da prodje format te particije do kraja. Onda nakon quick formatiranja bude sve Ok. Medjutim, tada pojedine stvari ne funkcionisu; recimo Encartu nisam mogao normalno da instaliram, i sl...
Ima li neko nekakvu ideju, pls, hitno je?
E da, dopirali su prilikom zakucavanja na formatiranju zvuci iz sistemskog spikercica... Mada je kasnije komp radio normalno, izuzimajuci ovo sa Encartom, ali posto idem s njim van serbie, ne bih da se tamo izuvam vise nego sto je neophodno. Pod garancijom je!
Tnx, unapred:type:
Ima li neko nekakvu ideju, pls, hitno je?
E da, dopirali su prilikom zakucavanja na formatiranju zvuci iz sistemskog spikercica... Mada je kasnije komp radio normalno, izuzimajuci ovo sa Encartom, ali posto idem s njim van serbie, ne bih da se tamo izuvam vise nego sto je neophodno. Pod garancijom je!
Tnx, unapred:type: