Šta je novo?

Frustrirajući problem - krivac nepoznat

Chupo

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
380
Imao sam zadatak da reinstaliram sistem na Compaq EVO N610c. Imao je problem jer je pri podizanju sistema ostajao samo kursor na ekranu u nedogled. Ispostavilo se da je i DVD drajv neispravan, pa sam instalaciju pokušao preko USB-a, i na kraju preko drugog identicnog laptopa. Naravno nije uspelo. I po završetku instalacije neće da butuje u desktop već i dalje stoji strelica na crnoj pozadini. Ima li ko ideju u čemu može biti problem, hard je ispravan kao i RAM?

Prilozi

• DSC01863.jpg
    DSC01863.jpg
    512.7 KB · Pregleda: 109
  • DSC01864.jpg
    DSC01864.jpg
    508 KB · Pregleda: 100
Imao sam isti problem na jednom kompu na poslu i problem je rešila reinstalacija sistema. Čistio sam ga pre toga Spybot-om i skenirao na viruse sa live diskova, ali ništa nije pomoglo. Taj komp posle reinstalacije još uvek radi bez ikakvih problema... resetuj BIOS za svaki slučaj

Poslednja izmena:
Sve mi miriši na grafičku. Da li u toku dizanja ili nekako daje sliku na TV out? ako nema slike ni tamo ....Da li prilikom instalacije bilo šta ispisuje na ekranu? Safe mod ima li sliku?

Uzmes jedan sraf za drvo i elektricni srafciger, stavis na laptop da ih gleda 5 minuta i onda probaj ponovo. Ako se nije opametio.. busi.

Salim se.. Posto DVD nije ispravan pokusaj da ga otkacis (otkaci data kabl i napajanje).. mozda ga to zbunjuje?

Pa hoce to kad mu BIOS nije update-ovan od sredine 17-og veka :d
Dobro je da si nasao uzrok ali meni interesuje zasto se godina vratila toliko unazad?

Nazad
Vrh Dno