Šta je novo?

Frozen Throne Europe server?

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
Bezveze mi je sto otvaram sad novu temu za ovako kratko pitanje, al ne mogu sad da bunarim stare teme.

Uzeh danas original wc3 ,aktivirah kljuceve na battlenet nalogu, skinuh klijente, instalirah, udjem u igru, medjutim mogu samo da se konektujem na Kalimdor (asia), na ova dva americka i na evropski ne mogu da se konektujem? I nakon instaliranja garene dobih jos neki Westfall (classicbeta) server, medjutim ni na njega ne mogu da se konektujem. Uvek izbaci poruku "you may be trying to connect to an invalid battle.net server" .

Ne znam sad da l Garena ima neke veze s tim (ista poruka mi je izlazila i pre nje) , al instalirao sam je da bih mogao i u lanu da opicim koju partiju al prvenstveno mi je cilj da igram preko battleneta a ne preko garene.

Zna li neko u cemu je stos? :)

Ako si pokusavao da udjes na europe realm preko starih piratskih kljuceva pre nego sto si ukucao novi ogirinal, onda si dobio temp ban koji traje 48h-15dana (ne znam bas precizno koliko traje ban).

Nisam odavno igrao , ali garena tada problem nije pravila.

Ako si kupio original igru nekoriscenu bilo online ili retail, onda je 100% do ovoga prvog sto sam ti napisao. A ako si kupio polovan, onda je moguce da je key banovan na tim realmovima (serverima).

Bice onda da je ovo prvo, jer su kljucevi novi nekorisceni. Hvala na infou, sacekacu pa cu videti.

Dodaj me pa da odigramo koju :)

A inače, jesu li izbacili widescreen fix ili ne?

Hm, pojma nemam , kad sam se konektovao na kalimdor, patchovao mi je automatski igru na 1.26, meni na widescreen 1680x1050 izgleda ne bas najlepse, al sta je tu je. Kako da te nadjem tu? Ja bih rado ponovo opicio malo s undeadovima, posle brda godina neigranja :)

To je neki šatro Widescreen... Ne gađa pravu rezoluciju samo strečuje sliku.

Ma da, *****izam.

Pa mail na Battlenet-u mi je wahad987[et]gmail.com pa možda možeš tako. Kada počnem da razmišljam, povuče me nostalgija i igra mi se ponovo :)

Vrh Dno