starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 515
nece ovo biti BF kakav smo do sada znali!BF-a nikad dostaOdlične slike...
nece ovo biti BF kakav smo do sada znali!
znaMrzi me sad da iskopam, mozda Nedjo bolje zna o cemu pricam.
Ma u najavama sve izgleda dobro ... do ne dodje u rukeonda vidis da je starije bolje :d
p.s. na tolikm prostranstvu jedino dolazi u obzir neki World War 3 ?!
Kad si spomenuo modove:Jesi li probao Project Rality,mnogo je dobar,ako nisi probaj?
Jesamto je jedan od dva dobra moda
Drugi je POE2. Juče sam probao i novi Desert Combat (tj. Desert Conflict) i ono je katastrofa od moda.
A neka prostranstava! Skučeni hodnici i linearne igre su mi već dosadili! Nema Battlefield-a bez velikih mapa.
Jesi u pravu ... ali problem u velikim mapama i prostranstvima ( mislim ) da je sledeci : Trcanje, znaci moraces ( kao i u pravom ratu, ko ne zna ) da prasinaris poprilicno sto kad je comp u pitanju zna da bude smorno poprilicno, probajte INF only na mapama 64 p ?!
Jednostavno velike mape moraju da se igraju sa vozilima a onda se pojavljuje sledeca opasnost, duzina same igre, na tolikim mapama ce biti problema oko spawna !! gde, na koga i slicno.
i mislim da ce biti potreban broj igraca od min 128 / 128 da bi bilo " igrivo " a gde sakupiti toliko njih ??!!
p.s. najpopularnije mape u bf2 su " City " mape, znaci sve velike mape su dozivele " igracku " propast ... ne zbog neigrivosti nego zbog ludaka koji se negde zastekaju iza nekog drveta i ubiraju statistiku
Problem sa velikim mapama je odlično rešen u BF2142 - mnogo brzih vozila, praktično se za svakog nađe po neko, plus odličan balans između vozila, tako da dominacija vazdušnih ili bilo kojih drugih jedinica više ne postoji. Isto su dosta popularne urbane mape (Berlin je recimo moderni Karkand), ali se i "ruralne" poprilično igraju i do sada na tim mapama ni jednom nisam osetio smaranje kao u BF2 kad neko uzme neko vozilo i počne da siluje ko lud jer ovde i pešadinac može da učini razliku i ske**a smarača (ako zna kako, naravno).To je tacno,ljudi izlaze sa servera kad pocne da se ucitava neka "kineska mapa",sve su velike! Ako neuspes da uzmes avion ili helikopter najbolje ti je da izadjes sa servera!
Najbolja mapa je Karkand,a ona je gradska!
Mislim,da ce morati da odrade dobro prevoz na tako velikim mapama,da ubace vise vozila,kako se masa ne bi smarala trckarajuci unaokolo,dok ih neki "ustekani" neubije!:crash:
Problem sa velikim mapama je odlično rešen u BF2142 - mnogo brzih vozila, praktično se za svakog nađe po neko, plus odličan balans između vozila, tako da dominacija vazdušnih ili bilo kojih drugih jedinica više ne postoji. Isto su dosta popularne urbane mape (Berlin je recimo moderni Karkand), ali se i "ruralne" poprilično igraju i do sada na tim mapama ni jednom nisam osetio smaranje kao u BF2 kad neko uzme neko vozilo i počne da siluje ko lud jer ovde i pešadinac može da učini razliku i ske**a smarača (ako zna kako, naravno).
Izgleda da su vremenom naučili kako da izbalansiraju igru i zbog toga mislim da će sledeći BF biti još bolji nego ovaj sada BF2142.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari