Šta je novo?

Frontier ili BSP?

• Začetnik teme Začetnik teme mirko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mirko

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2005
Poena
304
pre par meseci sam u piramidi u prodavnici "PC4U" kupio napajanje,prodavci su mi rekli da je frontier(400W) sto i pise na fiskalnom racunu,dodjem kuci ubacim ga u kuciste i vidim da sa strane,na specifikaciji,pise BSP itd.posto me i nije previse zanimalo iskuliram pod pretpostavkom to je to isto.E sad pre par dana kupim u PC Centru frontier(350W) i sa strane(na specifikaciji)lepo pise frontier itd. a i sam lim i fan su totalno razliciti. :zgran:

Zna li neko sta sam kupio? :-devil-:
Da li je to uredu? 😡
Kakva je razlika izmedju ova dva napajanja?
😛

Nemam pojma kakva je razlika, ali sam primetio na Frontier sajtu da oni uopšte ne prave napajanja jača od 200W. Pitao sam ovde šta su, u stvari, ta jača Frontier napajanja koja se ovde valjaju, ali niko nije umeo da mi odgovori. Ja imam taj Frontier 350W (piše Frontier) i za sada me lepo služi, a nešto nisam nailazio da se ljudi žale da su im izgorela i sl.

Sve u svemu, pretpostavljam da Frontier ta jača napajanja kupuje od neke druge firme i na njih lepi svoje etikete. Ta jača napajanja se, izgleda, isporučuju samo uz kućišta, a dobijaju ih i dileri, poput PC Centra. U krajnjoj liniji, nije nemoguće da je to napajanje od 400W isto ono na koje Frontier lepi etiketu 350W, mada pošto se lim razlikuje verovatno to nije slučaj.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno