Šta je novo?

Front Page Extensions

AstroduLe

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Koji domaci provajder ima mogucnost da se kod njega postavi sajt sa Front Page Extensions.
Takodje me zanima, da li ima neki free web host koji ima Front Page Extensions, a da dozvoljava upload pomocu FTP-a
Hvala

tripod.com podrzava FP ekstenzije, ali se nesto tripuje u zadnje vreme....
A u vezi domacih - pojma nemam! :(

Kakvo je stanje sada, ne znam, ali cisto sumnjam da neko od provajdera nudi takvu uslugu. Cak sta vise, da sam ja u mogucnosti da je ponudim, ne bih je dozvolio!
Pre 3 god. je postojala mogucnost da ti se odobre FP ekstenzije, ali samo na poverenje, i opet je moralo da prodje njihovu kontrolu. Ili si mogao da koristis vec napisan kod (izaberes nesto iz ponude :) ).

Neupotrebljivi odgovori
Majstore (moderatoru), brisi ih sve (i ovaj) ! :)

Cartman je napisao(la):
Neupotrebljivi odgovori
Majstore (moderatoru), brisi ih sve (i ovaj) ! :)
ne bih bash rekao da su ne upotrebljivi - ja jesam odgovorio na pola pitanja -> strani provejder koj pruza te usluge je Tripod

BTW hteo sam da dopunim odgovor - VeratNet ima podrsku za FP ekstenzije ako se zakupi prostor kod njih...

Re: Re: Front Page Extensions

Cartman je napisao(la):
Cak sta vise, da sam ja u mogucnosti da je ponudim, ne bih je dozvolio!
Zasto ne bi dozvolio da se koriste FP ekstenzije?
Jel' ima nesto lose u njima, meni se cine da bi mi dosta olaksale posao

Re: Re: Re: Front Page Extensions

hmm ...
U pitanju je kranje lican stav, koji je zasnovan pre 2-3 godine. Mislim da se se poklapa sa tadasnjim stavovima administratora IIS-a. Mozda zbog toga sada nije relevantan... ***. stvarno ne znam kakvo je stanje sada. Verujem da bi tebi FP ext. olaksale posao, jer jedan red koda moze da zameni desetine linija asp koda (u nekim slucajevima) i jos ga dobijes iz menija ili vizarda (u par opteza).

Re: Re: Re: Front Page Extensions

AstroduLe je napisao(la):
Zasto ne bi dozvolio da se koriste FP ekstenzije?
Jel' ima nesto lose u njima, meni se cine da bi mi dosta olaksale posao

Ima, užasno su (bile) bagovite i predstavljaju ogromnu potencijalnu rupu u sigurnosti sistema.

Re: Re: Re: Re: Front Page Extensions

mikis je napisao(la):
Ima, užasno su (bile) bagovite i predstavljaju ogromnu potencijalnu rupu u sigurnosti sistema.

[SPAM]taj M$ nikako da izbaci nesto sto valja...[/SPAM]

Re: Re: Re: Re: Front Page Extensions

mikis je napisao(la):
fp ekstenzije su izvanredna opcija za intranet, ali ne i za internet

Nazad
Vrh Dno