Šta je novo?

Front Mission: Evolved

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Igra je smestena u 2171. godinu, 50 godina nakon dogadjaja iz Front Mission 5: Scars of the War. Ako ne bude odlaganja igra ce se pojaviti na prolece 2010. za aktuelne konzole i naravno PC.
Bice dobro za ubijanje vremena dok ne stigne novi Mech. :)

133905-hotshit.jpg

Front Mission Evolved brings the classic Front Mission franchise into an action-packed third-person shooter that gives players full control of a massive humanoid war machine -- the wanzer. Players will battle through intense combat situations as they explore an immersive world in both the single player campaign and online multiplayer.
Published by: Square Enix
Developed by: Double Helix
Release Date: Spring 2010
Genre: Third-Person Shooter

Homepage
Screenshots
GC 2009: Front Mission: Evolved Preview
Evolved, you say? That's a bit of an understatement...

TGS 09: Japanese Story Trailer HD
TGS 09: Japanese Story Trailer SD
[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bTFAQsjAdvw&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bTFAQsjAdvw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Jel upravljanje robotom u Front Missionu kao u Mechwarriorima ili je kao u ovoj igri?

Poslednja izmena:
Ovo cudo je izaslo. :) Neka neko javi utiske, vredi li da trosim mb? :D

U fazi kupovine je. Kad stigne javicu utiske. Iako sam veliki fan serijala jako sam skeptican po pitanju prelaska serijala u drugi zanr (ala 3rd person). Za realtime postoji MechWarrior, trebali su je ostaviti poteznom :(

Jel stiglo momce?

Akciona igra iz treceg lica, sa deonicama gde vodite robota (veci deo igre) i coveka (glavnog lika). Brdo sasija, dodataka i naoruzanja od masinki, snajpera, raketnih bacaca do robotskih pendreka za borbu prsa u prsa. Akcija je vraski brza sa mogucnosti mangaesque strejfovanja. Obzirom da se ljubitelj bilo cega sa velikim robotima (pogotovo ako su veliki manga roboti), ovo mi je leglo ko budali shamar. Preporuka za igru!

Nekoliko shotova:
ss1.jpg

ss2.jpg

ss3.jpg

Veliki manga roboti, AKA Gundam's. :D

Nesto mi deluje slicno kao Armored Core, ili se varam?

Poslednja izmena:
Uf bre tek sad skinuh. Kakva manga?

Ovo su "wanzeri", FM serijal nikada nije imao manga elemente, vec vrlo realisticne scifi elemente. Svaki deo je imao i tenkove i vozila i helihoptere kao protivnike/jedinice, znaci wanzeri nisu svemocni vec dobar dodatak borbenim jedinicama.

Sve u svemu probacu, ali ne dugo, sutra diplomiram tako da... :)

Cist prosek i nije vredno igranja. Presao sam prvu misiju i odgledao tutorial customizacije wanzera. CGI nije los... Storyline za sada ne obecava mnogo, ali mozda i bude solidan. Mozda igri dam jos jednu sansu, ali ne verujem... FM 5 je neprevazidjen.

Ma zezam se malo.

Nisam igrao FM (probao sam FM4), ali ovo sad mi lici samo na Armored Core.

Nazad
Vrh Dno