acivi_nik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2010
- Poena
- 300
Izgleda sam se opasno ispalio... Odsekao sam ac97 konektor sa front audio kabla na kucistu,da bi ostao samo HD audio... nervirao me sto visi onako,a i kontam,necu ga koristiti nikad... I od tad mi detektuje kao da su front mic i slusalice ukljuceni... Cak,cudno, ne gasi mi zvucnike,kao kad stvarno ukljucim slusalice,oni rade normalno...
Sada sam probao da ubodem sluske u front,ne dobijam nikakvo obavestenje da sam povezao nesto (ranije je izlazio oblacic), jer mi od starta pokazuje kao da je nesto povezano... Kada sam ukljucio slusalice, zvucnici se nisu iskljucili,a zvuk u slusalicama je skroz los,jedva da se cuje, plus krci....
Da li da rasturam konektor(e) pa da lemim kablove kako su bili,ili moze lakse da se resi ovo?

slika sa neta,ali to je to
Sada sam probao da ubodem sluske u front,ne dobijam nikakvo obavestenje da sam povezao nesto (ranije je izlazio oblacic), jer mi od starta pokazuje kao da je nesto povezano... Kada sam ukljucio slusalice, zvucnici se nisu iskljucili,a zvuk u slusalicama je skroz los,jedva da se cuje, plus krci....
Da li da rasturam konektor(e) pa da lemim kablove kako su bili,ili moze lakse da se resi ovo?

slika sa neta,ali to je to
Poslednja izmena: