Šta je novo?

Frka sa news grupama

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Do pre neki dan sam mogao da im pristupam preko news.bitsyu.net, a juce mi je izbaco sledece:
503 NNTPCache-2.4.0b5 failing server rebuild in progress (97 groups complete, at least 2903 groups to go. Please try again later.
Configuration:
Account: news.bitsyu.net
Server: news.bitsyu.net
Protocol: NNTP
Port: 119
Secure(SSL): 0
Error Number: 503
Code: 800ccca0

Ovu poruku mi izbacuje cesce dok ovu: "You have no permition to talk" nesto redje. Da me neko nije "banovao"?

Amon_Ra je napisao(la):
...server rebuild in progress (97 groups complete, at least 2903 groups to go. Please try again later.

Zaista nisam bas upucen u tematiku, ali ako ovo znaci onako kako se da prevesti, moze biti da imaju problema sa serverom!

Moze biti da samo nagadjam, ali...

:wave;

Da li neko ima problema sa pristupom i postovanjem?

Nego sta nego imam probleme. Isto mi izbaci izmedju ostalog taj kod 800ccc0e (dakle malkice drugaciji nego tebi). Pristupam sa news.sezampro.yu servera (tj. sada i ne pristupam :D ) i evo vec tri dana ne mogu da skinem ni jednu poruku, ama nista. Mora da je doslo do nekog problema, ali izgleda da nije razlog Bits ili Sezam, vec onaj od koga oni kopiraju poruke (valjda Eunet).

Amon_Ra je napisao(la):
Da li neko ima problema sa pristupom i postovanjem?

Ima i to i na sezamu i na infoskyu.

Od sinoc sve radi kako treba, ipak je bilo do sercera ili tako nesto...

Nick je napisao(la):
Nego sta nego imam probleme. Isto mi izbaci izmedju ostalog taj kod 800ccc0e (dakle malkice drugaciji nego tebi). Pristupam sa news.sezampro.yu servera (tj. sada i ne pristupam :D ) i evo vec tri dana ne mogu da skinem ni jednu poruku, ama nista. Mora da je doslo do nekog problema, ali izgleda da nije razlog Bits ili Sezam, vec onaj od koga oni kopiraju poruke (valjda Eunet).

Sva yu razmena newsa ide preko ETF News servera odnosno news servera univerzitetske mreze.
a koliko se primecuje ... nesto ih debelo zeza ... mislio sam da je samo na eunetu problem , ocigledno to seze mnogo dalje :(

Evo danas je konacno proradilo. Dokle ce... videcemo.

news.beotel.yu
Jeste da je danas sve proradilo, ali nemam vise pristup grupi: yu.eunet.gsm.....nije da cu nesto da patim, ali ko zna koje jos grupe fale....

Ma i sezamov i bitsyuov server su u stvari news.beotel.net, kao sto je veratov (ako još postoji) neobeejev.
A pošto news.beotel.net nije radio do pre par dana, eto vam rešenja misterije.

Nick je napisao(la):

sa Beotela

Amon_Ra je napisao(la):
Do pre neki dan sam mogao da im pristupam preko news.bitsyu.net, a juce mi je izbaco sledece:
503 NNTPCache-2.4.0b5 failing server rebuild in progress (97 groups complete, at least 2903 groups to go. Please try again later.
Configuration:
Account: news.bitsyu.net
Server: news.bitsyu.net
Protocol: NNTP
Port: 119
Secure(SSL): 0
Error Number: 503
Code: 800ccca0

Ovu poruku mi izbacuje cesce dok ovu: "You have no permition to talk" nesto redje. Da me neko nije "banovao"?

E to se meni ISTO desava sa beotelom? Znaci ista poruka isti code ma sve isto....u cemu je problem?

zacudo proradilo je:)

Nazad
Vrh Dno