Šta je novo?

"friziranje stare krsine"

mile_s

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2008
Poena
301
Pozdrav svima ,
trenutno je u racunaru trojezgrani athlon, 4 gb rama gtx 465 , procesor je usko grlo i kad ga overklokujem, stari sam gamer od ere p3 pa do negdje 2010 sam osvanjao na racunaru ( oci krvave ) :D sada retko skroz par puta mesecno , nema se vremena. ocu malo da pojacam racuar a sto manje love da dam , isplatil se prec na athlona x4 i da dodam jos 2 gb rama?

Nisi napisao koju plocu imas...

Al ajde, neki Phenom x4 za cca 40e polovan + 4gb rama jer je 8gb trenutno minimum za neko komforno igranje. Takodje graficku bi morao da menjas, neka polovna R9 270x za 70-80e ti je trenutno minimum za pristojno igranje.

Prodaj ceo komp i kupi polovnu konfu na sajtu za kupovinu i prodaju. Ja sam skoro uzeo brand name Intel i5 760 sa 8gb hd 500 gb za 130eu. Plus grafa gtx 750ti ili amd rx460. 110eu. Znaci do 250eu ukupno. Tvoj ce otici za oko 120. Doplata 130.

@DjoleMC nemoze se otkljucat defektan je , zakuje ploca .
Znao sam da ce neko rec prodaj doplati , necu to , kad budem stjeo uzecu novo u fullu sve, moze ovo jos gurat nebaca mi se lova zbog 20-25 frejmova vise , gledam da sto manje love bacim . @deksi10 najverovatnije cu uzet athlona ili jos bolje phenoma quad-a i dobacit jos rama . grafu necu jos menjat ja igram na 14x9 pretezno medium ponesto high , neku manje zahtevniju na 16x9

Nazad
Vrh Dno