Šta je novo?

FRITZ!Box 7362 SL

Zdravo svima, da li mi preporučujete i koji Fritz box koji ima slot za umetanje SIM kartice i podržava 4G (bez USB eksternog modema)? Koji se dobro pokazao i može se naći na KP a da nije papreno skup. ;)

To je na prvom mestu, pa još bolje ako ima rollback na kablovski internet. Želim da mi mobilni internet bude primarni. Sve drugo je dobrodošlo.

Hvala najlepše! :)

Sent from my Z2 Plus using Tapatalk

Jedini model FRITZ-a koji ima sim slot je 6890 LTE a da se može naći na KP-u, jeste skup ali to je jedini model koji se može naći!

^Hvala! Taj Fritz je 360€ na KP! Wow! Onda ću ipak uzeti otključani polovni 4G ruter sa neke od domaćih mreža. ;) Jedna nula manje.

Pozdrav ljudi, stigoh i do ovog foruma tragajući duže vreme
Imam EasyBox 904 xDSL i ja bih da ga koristim kao redovan ruter posle provajderskog
Kako da ga otključam da kada prikačim utp kabel na DSL interfejs imam internet? LAN to LAN radi ali onda ne radi WiFI....
Koji se program koristi za upisivanje skripte u ruter jer sam našao neko podešavanje za to ali je na poljskom ne snalazim se iako koristim google translate......

Pozdrav ljudi, stigoh i do ovog foruma tragajući duže vreme
Imam EasyBox 904 xDSL i ja bih da ga koristim kao redovan ruter posle provajderskog
Kako da ga otključam da kada prikačim utp kabel na DSL interfejs imam internet? LAN to LAN radi ali onda ne radi WiFI....
Koji se program koristi za upisivanje skripte u ruter jer sam našao neko podešavanje za to ali je na poljskom ne snalazim se iako koristim google translate......
Za taj uređaj postoji OpenWRT firmware.

Nazad
Vrh Dno