Šta je novo?

Friends & Family

chiccba

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2007
Poena
320
Nisam nasao nista u vezi sa ovom opcijom, pa bih postavio pitanje: Da li je obracun sekundi kada zovete F&F broj, a niste potrosili besplatne minute, isti kao i kad zovete druge brojeve ili se tarifira sa 50 % popusta?
Znaci ako sam razgovarao 60sec, da li se mozda tarifira kao 30sec, ili F&F sluzi samo kad ispunite bonus, tj istrosite besplatne minute?

p.s pitanje je na prvi pogled glupo, ali misljenja ljudi su podeljena, a mrzi me da cekam 10min da mi se javi operater da mu postavio ovo pitanje..

F&F brojevi se tarifiraju sa 50% popusta tek kada istrošiš besplatne minute. Mnogo bolje (meni barem) nego kod Telenora gde takvi brojevi ne ulaze u besplatne minute...

F&F (3 broja u mts mreži) važe samo za Bel profile, novi postpaid profili Fresh i Mix, kao ni MyBel nemaju tu opciju.
Tarifiranje (bilo kakvo) se vrši tek nakon utroška saobraćaja uključenog u pretplatu ("besplatni" minuti i SMS).
F&F brojevi imaju 50% popusta na cenu minuta, ali ne i na uspostavu veze, pa kad na sve dodaš i PDV onda to ne izađe baš "duplo jeftinije", ali je lepo što uopšte ovakav popust postoji...
Treba dodati da F&F važi i za sve prepaid tarife

Poslednja izmena:
Sto onda bas i nema smisla kada ljudi uklavnom koriste tarife prema svojim potrebama. Ako neko ima bel 100 npr. i na osnovu toga planira trosak od tih 100min, F&F je samo marketinski trik, da bi te navukli da potrosis sto vise kad izadjes iz bonusa..

Off: mislim da je mix tarifa mnogo bolja od bel..

Meni ja na Bel uvek ostajalo neutrosenih minuta van mreze (dok se nisu prenosili), sada sam na Mix-500, ali planiram da se sledeceg meseca vratim na Bel, jer se ovde svasta neutrosenog nagomilalo, sto ce reci da paket prevazilazi moje trenutne potrebe...

Pretpostavljam da bi se vracao na Bel 50? Mozda ti je bolja opcija mix 250? Niza pretplata, nepodeljena minutaza, i sad po ovom novom tarifiranje na sekund vs 60/1 kod Bela.

Otkada Bel ima tarifiranje prvog minuta na minut, a ne na sekundu?! 🙁

Od sutra 🙁 tj, vec je danas...

Poslednja izmena:
Neko mi reče da je tarifiranje na minut za prvi minut tek kada se istroše besplatni minuti (ala sam ga sročio 😛)

Mislim da cemo u to biti sigurni tek kada stigne prvi racun sa listingom, znaci u januaru.

Zvao sam korisnicki servis i rekli su da se uspostava veze ne naplacuje dok imamo besplatne minute i da se ne zaokruzuje dokle god imamo besplatnih minuta. Znaci, opusteno...

Nazad
Vrh Dno