@Jason2004
Na osnovu 2 primerka (i 6-7 meseci korišćenja) ovaj je sasvim ok:
https://www.beko.com/rs-sr/proizvod...mrzivacem-zamrzivac-na-dnu-59-5-cm-b1rcna344w
Mislim, nema tu neke mudrosti, klasične funkcije, jednostavnost, ali baš dobro hladi. S obzirom na cenu, očekivao sam neku manu, npr. da nije tih kao neki skuplji modeli ali ni tu nema problema. Jedino što sam primetio da je drugi primerak možda za nijansu bučniji od ovog prvog, ali to je možda i do druge prostorije/položaja. E sad, oba primerka su ulovljena na sniženju, 34k din. i 35.5k din. i to je jedan od glavnih razloga zašto su kupljeni, a i zašto mogu da ih preporučim.
Ovde sam video ponudu, mada je bio na akciji u više prodavnica, u cene su se razlikovale do 1000 din, mislim da je najjeftiniji bio u nekoj manje poznatoj prodavnici (33 hiljade) a u GT-u, TM i sličnim oko 34-35k din. Znam da sam tada viđao i cene od 46-48 hiljada, a tu je već dosta veća konkurencija pa je pitanje koji se više isplati.
Koliko je trajan, to je već drugo pitanje. Ali kapiram da ne može brzo da strada kao npr. jeftine/krš veš mašine.