Šta je novo?

Frižideri

Dobio sam, odnosno odštampao ga sa njihovog sajta. Danas sam zvao predstavništvo LG i tamo mi rekoše da ne bih trebao da platim ništa, bez obzira šta piše u njihovim uslovima. Ko zna šta će biti na kraju, uglavnom ja još uvek čekam deo da stigne. Za to mi rekoše da je kriva carina jer se dugo carini. Ne znam kako servisi i majstori pojedinačno uvoze delove umesto principala? Još da preguram i ovaj tropski talas, posle mi valjda neće ni trebati frižider..

Da li postoji neko ko uvozi frizidere po porudzbini, mislim konkretno na bosch ili beko, sve sto je 75-80cm sirine nema nigde u maloprodajama

80cm širine ima samo kao side-by-side.

Dobio sam, odnosno odštampao ga sa njihovog sajta. Danas sam zvao predstavništvo LG i tamo mi rekoše da ne bih trebao da platim ništa, bez obzira šta piše u njihovim uslovima. Ko zna šta će biti na kraju, uglavnom ja još uvek čekam deo da stigne. Za to mi rekoše da je kriva carina jer se dugo carini. Ne znam kako servisi i majstori pojedinačno uvoze delove umesto principala? Još da preguram i ovaj tropski talas, posle mi valjda neće ni trebati frižider..
Pa naravno da ne treba da platiš ništa. Plaćanje će izvršiti onaj koji stavlja uređaj na tržište/uvoznik. Dripci iz servisa izgleda imaju nameru da naplate i tebi i uvozniku. Sa druge strane, izlazak na teren mogu da naplate.
Da li postoji neko ko uvozi frizidere po porudzbini, mislim konkretno na bosch ili beko, sve sto je 75-80cm sirine nema nigde u maloprodajama
S obzirom da na uveženi proizvod mora da se nabavi potvrda o usaglašenosti, teško da će to neko uraditi (izuzev, ukoliko je proizvod već prethodno bio uvožen, ali ga sada više nema).

@Jason2004
Na osnovu 2 primerka (i 6-7 meseci korišćenja) ovaj je sasvim ok: https://www.beko.com/rs-sr/proizvod...mrzivacem-zamrzivac-na-dnu-59-5-cm-b1rcna344w
Mislim, nema tu neke mudrosti, klasične funkcije, jednostavnost, ali baš dobro hladi. S obzirom na cenu, očekivao sam neku manu, npr. da nije tih kao neki skuplji modeli ali ni tu nema problema. Jedino što sam primetio da je drugi primerak možda za nijansu bučniji od ovog prvog, ali to je možda i do druge prostorije/položaja. E sad, oba primerka su ulovljena na sniženju, 34k din. i 35.5k din. i to je jedan od glavnih razloga zašto su kupljeni, a i zašto mogu da ih preporučim. Ovde sam video ponudu, mada je bio na akciji u više prodavnica, u cene su se razlikovale do 1000 din, mislim da je najjeftiniji bio u nekoj manje poznatoj prodavnici (33 hiljade) a u GT-u, TM i sličnim oko 34-35k din. Znam da sam tada viđao i cene od 46-48 hiljada, a tu je već dosta veća konkurencija pa je pitanje koji se više isplati.

Koliko je trajan, to je već drugo pitanje. Ali kapiram da ne može brzo da strada kao npr. jeftine/krš veš mašine.
Hladi ubija 🤣

Uzeo juce ovu masinu, stavio ga na 3.

Jutros ustajem, ono gore pocelo da ledi, sa strane poceo led 🤣

Dole vec zakovano...

U poslednja 3 meseca sam postavio na 4, nisam primetio ništa čudno. Proveri ipak da li je ispravan.

• Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno