Šta je novo?

Freeze citavog sistema prilikom pustanja YouTube

n1tr0

Slavan
Učlanjen(a)
02.07.2007
Poena
480
Uglavnom - brat ima problem - prilikom pustanja videa na youtube ili slicnim sajtovima racunar se zamrzne totalno i mora se restart.
Ono sto smo probali da iskljucimo:
1) memorija - memory testovi prodju ok i bez ikakvih problema
2) graficka - update drivera ne resava problem (kao ni driveri koji su dosli uz graficku)
3) windows - reinstall windows-a takodje nije resio problem

Ono sto me buni je sledece - racunar se ne zamrzava u intenzivnim igrama, ne zamrzava se prilikom gledanja videa u playerima (tipa HD filmova), ne zamrzava se prilikom gledanja stream-a na Twitch.tv ili Azubu.
Konfa je ukoliko se dobro secam(provericu tacno kad opet odem kod njega ili kad mi javi):
Athlon II X4 2.9GHz
4GB DDR3 zaboravio sam kog
ATI 5670 ili 5750 od 512 DDR5

Ima neko bilo kakvu ideju? Probali smo i reinstall flash-a i iskljucivanje hardware accel za youtube, ali jednostavno ne pomogne iz nekog razloga...
Dakle sve normalno sem YouTube.

Ako je u mogucnosti, neka proba sa drugom memorijom, cisto da vidi kao ce tada da se ponasa.

procesor 99%
(procesor na ploči, ili procesor na grafičkoj)
kad sam popravljao neki stari komp, to je bio problem, sve je radilo normalno video, audio, igrice(nezahtevne neke), ali čim otvori youtube, samo ukoči komp, na tastaturi ne reaguje ništa ne radi caps lock, reset kompa i opet radi. Sve sam mu menjao, napajanje, memoriju, hdd, grafiku, kad sam zamenio procesor nije pravilo probleme (stari komp, mislim da je socked bio 478).
mislim da je to problem, ipak probaj (proveri na ploči kondenzatore da se nisu naduli)

Vrh Dno