n1tr0
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2007
- Poena
- 480
Uglavnom - brat ima problem - prilikom pustanja videa na youtube ili slicnim sajtovima racunar se zamrzne totalno i mora se restart.
Ono sto smo probali da iskljucimo:
1) memorija - memory testovi prodju ok i bez ikakvih problema
2) graficka - update drivera ne resava problem (kao ni driveri koji su dosli uz graficku)
3) windows - reinstall windows-a takodje nije resio problem
Ono sto me buni je sledece - racunar se ne zamrzava u intenzivnim igrama, ne zamrzava se prilikom gledanja videa u playerima (tipa HD filmova), ne zamrzava se prilikom gledanja stream-a na Twitch.tv ili Azubu.
Konfa je ukoliko se dobro secam(provericu tacno kad opet odem kod njega ili kad mi javi):
Athlon II X4 2.9GHz
4GB DDR3 zaboravio sam kog
ATI 5670 ili 5750 od 512 DDR5
Ima neko bilo kakvu ideju? Probali smo i reinstall flash-a i iskljucivanje hardware accel za youtube, ali jednostavno ne pomogne iz nekog razloga...
Dakle sve normalno sem YouTube.
Ono sto smo probali da iskljucimo:
1) memorija - memory testovi prodju ok i bez ikakvih problema
2) graficka - update drivera ne resava problem (kao ni driveri koji su dosli uz graficku)
3) windows - reinstall windows-a takodje nije resio problem
Ono sto me buni je sledece - racunar se ne zamrzava u intenzivnim igrama, ne zamrzava se prilikom gledanja videa u playerima (tipa HD filmova), ne zamrzava se prilikom gledanja stream-a na Twitch.tv ili Azubu.
Konfa je ukoliko se dobro secam(provericu tacno kad opet odem kod njega ili kad mi javi):
Athlon II X4 2.9GHz
4GB DDR3 zaboravio sam kog
ATI 5670 ili 5750 od 512 DDR5
Ima neko bilo kakvu ideju? Probali smo i reinstall flash-a i iskljucivanje hardware accel za youtube, ali jednostavno ne pomogne iz nekog razloga...
Dakle sve normalno sem YouTube.