Šta je novo?

Freelanser gold!

MAD_MUzzY je napisao(la):
E napokon SF letacina! ... Jedva cekam. Inace polazem sve nade da su odradili dobar posao oko upravljanja misem posto sam ostao bez Joy-a :( .
Trebalo bi da jesu. Pogotovo sto igra na moje iznenadjenje NEMA podrsku za joystick. Citao sam neki preview i postoji par modova letenja, a koristi se kombinacija mis+tastatura za upravljanje. Videcemo...

MAD_MUzzY je napisao(la):
E napokon SF letacina! ... Jedva cekam. Inace polazem sve nade da su odradili dobar posao oko upravljanja misem posto sam ostao bez Joy-a :( .

StarLancer nije imao nikakvih problema da se vozi bez dzojstika, ne bi trebalo ni ovde da bude... A obzirom ko radi igru, ne bi trebalo da bude ni razocarenja.

bedak... ja cu na kraju prodati ovaj moj MS Sidewinder Pro, posto nema sta da se igra... :( :(

NAJZAD !!! I ja sam video vesti na exxtreme-u. Konacno neka dobra stvar. Jedino beda ako zaista ne bude imao podrsku za dzojistik :( Iovako dobre svem. simulacije izlaze 0.5-1 na godinu dana.

I da li neko zna ima li sanse da Freespace 3 ugleda svetlost dana ? Pogotovo kad je Interplay propao ? :(

Weee!! Znaci opet ide meni :D Opet ce da krenu besane noci uz StarLancer i prelazenje igre po n puta :D. Koja je to bila uzivancija....

E pa to su lepe vesti da je uprvljanje mish+tastatura... Mada stvarno sumnjam da nece imati podrsku za Joystick!? Ipak je Microsoft izdavac a to neprolazi bez specijalnih optimizacija za njegove SW-ove :D

ja koliko sam cuo, znam da to nije standardna "letacina". naime, imate u toku borbe da birate koje manevre ce brod da izvodi (nesto kao star trek) a vi upravljate nisanskim spravama, zato joystick i ne treba

Nesto nisam u toku ovih dana, jel stigla u prodavnice? Citam najave o njoj vec par godina, svaki cas se nesto menjalo u koncepciji, vise ni ne znam na sta bi trebalo da lici... jel se moze smatrati dostojnim naslednikom Privateera ili Elite? Starlancer jeste odlicna igra, ali meni treba nesto nelinearnije i kompleksnije...

Vrh Dno