Šta je novo?

freelancer sound trip

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
u Freelancer-u koji je instaliran pod XP imam tripove da se ne cuju svi zvuci narocito komentari... zna li neko resenje za ovo... ortak ima ovaj trip po 98

ja imam sb creative 128 pci

Vec su se zalili na zvuk, u thread-u vezanom za FL...

Moze da se sredi potrebno je deinstalirati neispravni cocec i ubaciti novi!
Mislim da je vec bilo ovde na forumu!

RiV je napisao(la):
Moze da se sredi potrebno je deinstalirati neispravni cocec i ubaciti novi!
Mislim da je vec bilo ovde na forumu!

bilo je samo nije pisalo gde moze da se nabavi taj codec i kako se skida stari

Ne znam za vas, ali meni se nije javljao takav problem, nemam te codece instalirane... Zvucna je Audigy Player

Ja sam imao takav problem sa zvukom i uradio sam kako pise u readme fajlu ..samo sam sa neta skinuo potrebni codec.. i posle je dosta zvukova proradilo ali ne bas sve sjajno.. i jos da dodam da zbog tog problema sa zvukom nemoze da se predje .. tamo ne znam koja misija. .

unintall-irao sam nimo i instalirao ponovo igru i sve sada radi savrseno

Freelancer zvuk

Da, Nimo kodek pravi problem. Deinstaliraj ga i u Read me fajlu na disku pronadji Known sound issues - Nimo codec deo i uradi sta kazu.
Potrebno je rucno izbrisati iz system32 foldera u windowsu neke fajlove[pise koje] i u regisrtiju izbrisati jedu liniju [takodje rucno], zatim instalirati kodek koji se NALAZI na disku [nije potrebno nista skidati sa net-a] posle toga je sve u redu...

zaboravio sam koja se ip adres upisuje kada hocu da pokrenem freelancer da igram na svom kompu ali u multipalyeru a ne mogu da nadjem ni taj post.... pa bih molio ako neko zna kako ide (secam se da je 127.0.0.1 ali nije ) da postuje ovde

raindog je napisao(la):
u Freelancer-u koji je instaliran pod XP imam tripove da se ne cuju svi zvuci narocito komentari... zna li neko resenje za ovo... ortak ima ovaj trip po 98

ja imam sb creative 128 pci

Ista zvucna, OS je XPpro bez SP1 sve radi kako treba sa kodekom instaliranim sa CD-a. Pod ME- m je bilo problema tj nisu se culi dijalozi.

Nazad
Vrh Dno