Šta je novo?

Freelancer-koja igra posle ove?

Zverko

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2002
Poena
609
Zavrsio Freelancer,ako se moze tako reci.Sta uzeti sledece,a da bude ovako dobro (zlobnici ce reci Freelancer 2)?Probao sam demo Homeplaneta-neka ruska glupost.Da li probati stari Freespace 2,ili nesto drugo...Hoce li skoro nesto kvalitetno izaci? :rolleyes:

Pa stari Freespace 2 je odlicna igra, samo da bi u potpunosti uzivao u njoj treba ti analogni joystick. Inace izuva. A nesto slicno Freespace-u ces dobiti kada izadje X2 - The Threat, koju ja ceka vec duze vreme. To je inace nastavak igre X - Beyond the Frontier, koja je pokusala da bude nova Elita i zamalo uspela (ali je imala dosta propusta). Pogledaj sajt ako te zanima.
http://www.egosoft.com/x2/

Zverko je napisao(la):
Zavrsio Freelancer,ako se moze tako reci.Sta uzeti sledece,a da bude ovako dobro (zlobnici ce reci Freelancer 2)?Probao sam demo Homeplaneta-neka ruska glupost.Da li probati stari Freespace 2,ili nesto drugo...Hoce li skoro nesto kvalitetno izaci? :rolleyes:

Moja verzija freelancera nesto nevalja, tj stignem do 18levela i posle vise nece da ide u misije. Jesi li u tvom imao neke misije posle onog dela kad se vratis da trgujes iz onih vezanih bitaka?

Mozda kraj?

Ako si unistio vanzemaljce i dobio silno ordenje,to ti je kraj.Posle ludilo do mile volje.U suprotnom procitaj readme,jer ja nisam imao problema osim seckanja audio zapisa.Imam WinXP,geforce 2,a zvucna CMI 8738 koja je malo zezala.Ako ne resis problem nabavi od nekog kome je sve ok.Ne smes da propustis neke delove.Skini savegame mozda...Pozdrav

Re: Mozda kraj?

Zverko je napisao(la):
Ako si unistio vanzemaljce i dobio silno ordenje,to ti je kraj.Posle ludilo do mile volje.U suprotnom procitaj readme,jer ja nisam imao problema osim seckanja audio zapisa.Imam WinXP,geforce 2,a zvucna CMI 8738 koja je malo zezala.Ako ne resis problem nabavi od nekog kome je sve ok.Ne smes da propustis neke delove.Skini savegame mozda...Pozdrav

Ok. Al siguran sam da nesto nije u redu jer posle 18 misije pocinje da mi brja oko pokazivanja kokicine para i tako to. Da li mozda znas neki link gde ima neki patch za freelancera?

Pozdrav 8)

Nista bez patcheta!

Patch-a nema nigde na netu,a mislim i da ne treba jer je jedini problem zvuk koji se resava iz readme file-a.Nadji nekog kome radi sve,pokupi cd i instaliraj kod sebe ponovo,al sacuvaj save game.Ako i dalje ne radi onda nema leka.Procitaj neke strane forume,mozda naidjes na nesto.Jel si igrao nesto slicno Freelanceru npr: Indenpendence War 2 ili Freespace,mozda Hegemonia ili ORB?Sta bih mogao da uzmem od ovoga? 8)

Zverko je napisao(la):

Za 5-6 meseci izlazi moja igra. Ko je voleo freespace2 volece i ovo.
http://www.ptt.yu/korisnici/r/a/radivojr/

Nivano je napisao(la):
Pa stari Freespace 2 je odlicna igra, samo da bi u potpunosti uzivao u njoj treba ti analogni joystick. Inace izuva. A nesto slicno Freespace-u ces dobiti kada izadje X2 - The Threat, koju ja ceka vec duze vreme. To je inace nastavak igre X - Beyond the Frontier, koja je pokusala da bude nova Elita i zamalo uspela (ali je imala dosta propusta). Pogledaj sajt ako te zanima.
http://www.egosoft.com/x2/

Jel ima sanse da mi snimis X1 pa da se razmenimo ?

Zverko je napisao(la):

Eve - The Second Genesis

Re: Nista bez patcheta!

Zverko je napisao(la):
Patch-a nema nigde na netu,a mislim i da ne treba jer je jedini problem zvuk koji se resava iz readme file-a.Nadji nekog kome radi sve,pokupi cd i instaliraj kod sebe ponovo,al sacuvaj save game.Ako i dalje ne radi onda nema leka.Procitaj neke strane forume,mozda naidjes na nesto.Jel si igrao nesto slicno Freelanceru npr: Indenpendence War 2 ili Freespace,mozda Hegemonia ili ORB?Sta bih mogao da uzmem od ovoga? 8)

ORB i Hegemonia nemaju veze sa svemirskom simulacijom, vec su strategije, konkretno klonovi Homeworld-a.

Moja preporuka je X-Beyond the frontier, koji mi jedini i fali da kompletiram kolekciju svem. simulacija na koje sam otkidao...eh, Freespace1, Starlancer, Freespace2 itd...to su bili dani :(

Krivo mi je sto nikada nisam presao tog X-a a sad sam se uzasno napalio...a covek se ne javlja :D

momci i devojke problem sa zvukom je vrlo jednostavan, ako imate instalirane DIVX codec-e tipa nimo (specificno naveden u readme-u i na netu) treba ga deinstalirati i pokrenuti sa cd-a fileove koji pocinju sa wm...exe.
Naime igra koristi Frau... layer III audio codec i tu je *****.
TRI DANA NE SPAVANJE DA BI NA KRAJU CITAO LOOSERS MANUAL :)
HOW SAD IS THAT

Vrh Dno