Šta je novo?

Freelancer 2 peticija

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205
Ljubitelji dobro poznate FreeLancer igre vec dugo cekaju nastavak,ali se MSGames i Digital Anvilu nesto ne zuri,pa ljudi napravise peticiju.
Iskreno malo sam razocaran,ocekivao sam vise potpisa jer peticija nije bas od juce tu ali se pripisuje neinformisanosti,ali ako neko hoce cisto iz nostalgije nek da malo podrske...

Link

Poslednja izmena:
23777 Signatures Total

Ocekivao sam par stotina hiljada.

i ja... nacekacete se vi za ovu igru :d

Potpisah...

Poslednja izmena:
Ova peticija će mnogo da utiče na ljude koji prave igru. Not.

I ja sam ocekivao vise,al eto...

Sa druge strane i na StarCraft 2 smo cekali 10 god,ko zna... :)

Eh, kada bi ubacili da se oni Battle ships krecu, pa jos i da mozesh da kupis neki capital ship... Ehhh... E jel ima negde igra gde mozes da komadujesh capital shipom?

Ko zna kolko je do sad puta bila organizovana peticija za FL2 i naravno nista nije bilo.

Miner Wars obecava i verovatno se isplati sad je kupiti za 10€. Ako neko proba nek napravi novu temu i javi kakva je..

Kad se setim samo koliko je mali procenat casual igrača umeo da igra ovu igru kada je bila aktuelna, vidim da i nema nešto veliku bazu mogućih konzumenata.

U svakom slučaju, extra igra, i na svakih godinu i po/dve je ponovo obrnem.

Bilo je fantasticnih modova za ovu igru, cak i sa ubacenim tie-fighterima iz Star Wars seriala i krstaricama. Sjajno sam se zabavljao uz ovu igru nekoliko godina...

Trebalo bi da odrade nastavak svakako... :p

Mene je najvise fascinirala nezahtevnost igre,extremno brzo ucitavanje nivoa i sl,a prelepa,fenomenalno odradjena,ti biras svoj put i total free istrazivanje svemira...bila je pojam u svoje vreme...

...najbolja igra koja je ikad poostojala!!! Nekoliko puta sam prelazio... Posle sam odigrao Dark Star One , ali nije to to... Ovde se bas osetio deep space! VRH!
welcome to the cargo hold:D...

Poslednja izmena:
Mene fascinira da MS treba moliti za nastavak freelancera i mechwarriora :zgran:

Mene fascinira što vas to fascinira. Microsoft je davno batalio igre koje su nekada bile Windows eksluzive: MechWarrior, MechCommander, Flight Simulator, Combat Simulator, Train Simulator, Age of Empires, Age of Mythology, Rise of Nations, Motocross Madness, Midtown Madness, Monster Truck Madness, Starlancer, Freelancer, Crimson Skies, Black & White, Zoo Tycoon, The Movies.

Ne očekujte nastavke tih odličnih ili dobrih igara jer neće izaći. Microsoft je raskrstio sa tom pričom i okrenut je samo Xbox-u.

i posle se cude zasto sam kupio ps3 a ne xbox :d

...najbolja igra koja je ikad poostojala!!! Nekoliko puta sam prelazio... Posle sam odigrao Dark Star One , ali nije to to... Ovde se bas osetio deep space! VRH!
welcome to the cargo hold:D...
Ako trazis deep space probaj Freespace 2 + SCP.

Дефинитивно једна од најбољих, ако не и најбоља, игра коју сам играо...
Стварно штета ако не изађе наставак. Игра је у своје време буквално разбијала...

Majko mila koliko sam je puta prešao tj. koliko desetina, ako ne i stotina sati proveo uz nju :d
Ostvario sam ambiciju da pređem ceu igru s light fighterom :type: al' sam odustao od prelaženja cele s freighterom, bio je suviše dosadan za igru. Za ono vreme je bio vrh, od nastavka bi' očekivao malo veću ozbiljnost, kako u priči tako i u gameplayu. Ne daj bože kompleksnost kakvu ima X2 :d al' bar malo ozbiljnije i dublje :)

Bad news...navodno su krenuli i otkazali...verovarno kao sto je kolega rekao XBox je prioritet...tj tamo ima vise para...

A evo kako je izgledala sekvenca docking-a

[YOUTUBE]Aj56okQaxZI [/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
To sto si okacio i jeste radjeno za xbox, a zasto nije uradnjeno do kraja to se ne zna...

Bad news...navodno su krenuli i otkazali...verovarno kao sto je kolega rekao XBox je prioritet...tj tamo ima vise para...

A evo kako je izgledala sekvenca docking-a

[YOUTUBE]Aj56okQaxZI [/YOUTUBE]

Pa kad su dbli... ovo bi bio prvi put da od srca dam neke pare Microsoftu :-devil-::-devil-::-devil-:

http://www.wcnews.com/news/update/8391
At the time of Digital Anvil's closing, the company was working on two Xbox 360 titles, one of which was dubbed with the codename Project Lonestar (the other, Project Enwor, I'll go into at length at a later date) but also known by the name of Freelancer 2. I have not played much of the original, so forgive me that I cannot compare the sequel to the original. The player would have again been in the shoes of Edison Trent as he attempted to find out the truth about the mystery of the space station disaster that Trent survived whilst alluding some shadowy groups.

^ ne mogu nigde da nadjem da skinem:(

Imaš na GoG-u za $5.99.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno