Šta je novo?

free webmail...

nickname

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
21.02.2002
Poena
705
dostupan iz @lite, @home itd rezima
postoji li ? nudi li neko kod nas takvu uslugu?

Vec dosta je postavljano ovo pitanje, probaj na SEARCH opciju od foruma.

Sto se tice tvog pitanja, mislim da ne postoji (da daje POP3 i SMTP severe).
Ali postoji kasican webmail, ima ih sijaset www.email.co.yu www.mail.co.yu ......
:wave;

Da ali nisu dostupni preko spomenutih režima!

Nisu??
Pa jedino ako su hostovani na stranim serverima ili na domacim ali sa IP opsegom koji nije podrzan od Sezama i Drenika i ostalih @lite provajdera...
ctp;

Ajde pogledaj malo...ovo je samo za memodatu.

******... video sam free WEB MAIL link... :(

I dakle nema takvog servisa izgleda??

Pa kako majkumu niko do sad da se seti da odradi taj server kod nas.... ajmo mi Benchovci ;) :D

lephafta je napisao(la):
Ajde pogledaj malo...ovo je samo za memodatu.
pre nekih dve-tri godine memodata je dozvoljavala besplatnu registraciju na njihovom webmail serveru, tako sam i ja tad dobilo mail kod njih (username@www.yu) ali su ubrzo posle toga odustali od toga nažalost

znachi

nishta od toga samo sa full pristupom,
enivejz, hvala na odgovorima
pozdrav

BeastMaster je napisao(la):
pre nekih dve-tri godine memodata je dozvoljavala besplatnu registraciju na njihovom webmail serveru, tako sam i ja tad dobilo mail kod njih (username@www.yu) ali su ubrzo posle toga odustali od toga nažalost
to mi se znaci vrzma po glavi oko tog www.yu servera... znam lepo da je to bio FREE web based mail service..
:)

i ja sam imao svojevremeno crni@yu sto mi se svidjalo, ali su onda poceli da se*u :( sto me i nije nesto preterano pogodilo, ali....
Mene zanima bezobrazluk kako je jedna firma (MemoData) mogla da dobije sam root nacionalnog domena (http://www.yu) i s kojim pravom, ali to je vec neka druga tema...

otovris nalog na ptt-u i mozes besplatno da pristupas njihovim linijama preko username:gost password:gost i da proveravas njihov webmail. Naravno ogranicen si samo na www.ptt.yu na sajtove koje hostuju i mozes sasvim besplatno koristiti webmail za sada.

Vrh Dno