Šta je novo?

Free W:LAN MTS

За ово стварно треба бити луд па користити по оваквим ценама
1 sat 4 sata 12 sati
200,00 500,00 750,00 ако користиш mt:s prepaid račun или још скупље ако се плаћа преко банке.
Па бре по целом граду постоје мноштво (бесплатних) незакључаних мрежа, фора са фрее нетом у кафићима или парковима (теленор), 3g модеми за оне који би да не зависе од других и сад нека будала у телекому смишља акцију како као понудити нешто до сада већ ихаха омогућено-виђено.
Ако успеју да нађу 100тињак оваца за ово срање могу онда само написати - Свака част.

sisaneje :)tesko da ce nekog na tehnickom fakultetu... ;=)

Poslednja izmena:
A pokrivenost? Nisam primetio da ih ima na previše mesta....zapravo, video sam ih samo na aerodromu...

Update: ....a to je jedan od 3 AP-a :d
Dakle, gori su nego što sam mislio :)

Poslednja izmena:
A pokrivenost? Nisam primetio da ih ima na previše mesta....zapravo, video sam ih samo na aerodromu...

Update: ....a to je jedan od 3 AP-a :d
Dakle, gori su nego što sam mislio :)
užas,

verovatno postoji neka fora da posle toga mora da potpises neki ugovor ili tako nesto

Pa ako moze sa prepaid karticom onda nema ugovora :) samo da vidim da li je neko probao, ja cu da probam u zgradi Gradjevinskog fakulteta (zgrada se greskom zove zgrada ETF-a ili Arhitetkture, oba fakulteta su ovde podstanari Gradjevinskom fakultetu) sledece nedelje.

Nazad
Vrh Dno