Šta je novo?

Free Unlimited Sms

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Potreban mi je neki sajt koji omogucava slanje free smsa u neogranicenim kolicinama

xxx puta smo pricali o tome. Ima dosta linkova postovano na tu temu, neki ili nisu radili ili nisu imali ogranicenja. Jesi probao sve ove linkove koji imaju da se nadju ovde?

pa poenta je da,kako se povecava broj korisnika smanjuje se mogucnost korishcenja za dz

Venom je napisao(la):
pa poenta je da,kako se povecava broj korisnika smanjuje se mogucnost korishcenja za dz
Ok sve je to u redu ali ja nista pametno nisam nasao

pa naravno da nisi,svi ti sajtovi koji su ranije pominjani,su vremenom sve vishe smanjivali broj poruka dnevno,da bi ih na kraju verovatno potpuno ukinuli...

www.everyday.com ima sada chini mi se 3 poruke dnevno...a nekad je imao 10

][V][ATRIX™ je napisao(la):
izgleda da nisi najbolje pretrazio forum...

www.1rstwap.com

Unlimited Logo, Ringtone, Screensaver, SMS sending!
ctp;

Koliko ja znam oni imaju ogranicenje od 15 sms-ova sedmicno, a logoe, tonove...mozes da saljes sebi neograniceno

Venom je napisao(la):
pa naravno da nisi,svi ti sajtovi koji su ranije pominjani,su vremenom sve vishe smanjivali broj poruka dnevno,da bi ih na kraju verovatno potpuno ukinuli...

I to zbog takvih sto koriste slanje u nenormalnim kolicinama, a mi koji dve tri poruke nedeljno posaljemo, grizemo sada nokte 🙁

chivitli je napisao(la):
Koliko ja znam oni imaju ogranicenje od 15 sms-ova sedmicno

Koliko sam ja cuo od nekih ljudi (sa IRC-a pretezno) to ogranicenje ne postoji. Ja sam za sada poslao oko 10 poruka za 2-3 dana tako da cemo videti 🙂,
inace www.1rstwap.com je stvarno odlican (posebno mogucnost da sam sebi posaljes slicicu koju si napravio 😀)

limit postoji. Dakle 15 poruka nedeljno pa se snadji.

Ima i neki fazon sa slanjem na @sms.mobtel.co.yu ili tako nesto. Pre @ ide broj na koji oces da saljes. Ja to nisam uspeo. Cuo sam da prvo treba negde da se registrujes....
Ako neko zna neka javi.

chivitli je napisao(la):
Koliko ja znam oni imaju ogranicenje od 15 sms-ova sedmicno, a logoe, tonove...mozes da saljes sebi neograniceno

Nisam to znao.....
🙁

Ali opet je dobro sto je no limit za logos & tones
😉

koliko ja znam, ja sam slao i to uspesno dva mail-a na sms i to je bas islo na taj nachin.
[email protected]
mozda je bilo jos neceg ali se ne secam, jer mi to najcesce nekorisno kada svi koje znam koriste 064
ali znam da je radilo

bio je jedan ovde thread o tome i bas je recheno za tu foru
sad razmishljam, ako bih ubacio attachment u mail kako ce se to primiti od strane mobtela?

BodyRemover
Advanced Member

Registered: Aug 2001
Ima neka forica:
radi samo za 063 i radi vako

posalje se mail na [email protected]
-------------------------------------------------------------------------
pokusaj sa i bez plusa ne znam, mislim da je radio sa plusem davno sa ja to pisao.

Venom je napisao(la):

10 komada dnevno, probajte! Inace je bilo 5 pre nedelju dana.

Nazad
Vrh Dno