Šta je novo?

Free SMS i MP3 download???

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
Free SMS ???

Nesto mi je zatrebalo da posaljem SMS preko neta, kad ono sajt sa koga sam slao do skora (posto jedno vreme nisam uopste) ne radi...pa kazem da pokusam neki drugi sajt, kad ono nikako nisam uspeo da nadjem neki. U principu mnogi sajtovi koji su ranije radili sada vise ne rade. Pa bih zamolio ko zna neka napise neki sajt za besplatno slanje SMS-a u Jugu.

edit by driver: ne znam kako mi je ovo promaklo, u svakom sluchaju dobro da nije krenula pricha sa linkovima za mp3, jer to na ovom forumu nije dozvoljeno...

Poslednja izmena od urednika:
Zar nije bilo 5 poruka tj. 50 kredita (1 poruka = 10 kredita)?

Poslednja izmena:
promenise i to .... ode 1rstwap u recycle bin

Izgleda da je to samo za nove korisnike, jer ja sam cak josh dobio 5 kredita (!) i sad imam 55, a cena jedne poruke je i dalje 10 kredita.

Ja sam "stari korisnik" i sada imam 3 poruke nedeljno tj. 30 kredita...
Lepo kaze Floyd

Izgleda da i "stari" imaju 30 credit....

ima li neke alternative? ,nije mi potrebno vise od 10-tak sms-a nedeljno

Ala si skroman....Nekada je i 15pcs/7 bilo malo... A sada tek..

Ja i dalje imam 5 poruka na 1stwap-u.

Koja blamaza, prvo ti daju 15, pa 5, pa 3, pa ...

Nekima smanjili na 30 kredita, a nekima povecali na 55... Koja je fora u pitanju?

Poslednja izmena:
I meni smanjili na 3??? Mislim stvarno, ajde sad da stave na 1 mesecno i da kazu eto mi dajemo besplatno poruke...

Stalin je napisao(la):
Nekima smanjili na 30 kredita, a nekima povecali na 55... Koja je fora u pitanju?

30 kredita ti daje 1stwap, a 25 je Opt-in service (ili kako ga vec zovu)
onaj ko je u profilu naveo da zeli Opt-in sponzore (ili sta vec) taj je dobio i tih 25, znaci suma 55. Inace, taj Opt in skoro nikad ne dolazi, sad sam ga video posle ko zna koliko meseci.

BEzite od ovog linka, izgleda da je pun virusa.

Norton AV je poludeo kada sam kliknuo na <download> dugme...

Ajde mi majke ti objasni sta je na tom linku http://www.sonerii.ro/freesms.php
Registrujes se, logujes, i on ti da spisak od 10-ak sajtova sa kojih se moze slati sms, ali nezna se koji radi za Srbiju...
Pa to moze i sa google-om....

Poz.

da, ali u ovom topiku ni jedan sajt se nije pokazao kao koristan, tako da nam treba taj plus neki. NHF, ali ako si ti isprobao koji radi ostavi direktan link, a ne ovako registrujes se da bi video linkove, pa stvarno je glupo...

Najvise mrzim te registracije...

Poz.

Nazad
Vrh Dno