Šta je novo?

Free premium download sa file servera

masamunea

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2006
Poena
515
Naleteo sam na ovaj sajt koji omogucava premium download sa RapidShare, MegaUpload, Fileserve, Filesonic i Hotfile.

Sajt generise direktne linkov, imate 30giga saobracaja fore+30 za svaku osobu koja se registruje preko vaseg linka. Isprobano radi 100%. :)

Klik za registraciju Premium Zila

(ako vec ima tema nek modovi obrisu)

sada je smanjeno na 10gb. ali zato za referale dobijamo 50gb. bas cu probati. mada sigurno nece dugo trajati ovako.

Poslednja izmena:
Evo ja se registrovao i dobio 30gb, super stvar nadam se da ce dugo raditi. :d

I ja sam se reg na tvoj ref link.
Nego, jel zna neko sta mene sprecava da otvorim nekoliko naloga na gmail i yahoo i da tako dobijam ogromne kolicine traffica? (osim sopstvene savesti jer 1tb kosta 20 dolara)

Hvala. Pa jedino savest... sta vise nema potrebe da otvaras naloge, napravis temporary mail, ocistis kolacice i vidis dal treba da se menja ip.

Izgleda da nema potrebe za varanjem. Izreklamirao sam na nekoliko foruma i vec imam 300gb protoka. Mada nisam siguran koliko ce trajati ovi uslovi jer im se sigurno ne isplati. Pre ili kasnije ce smanjiti bonuse. Zato sada valja varati na brzinu :p

taj fazon, mada ne znam ni kako im se sad isplati...

evo da javim da sam se registrovao, ali ne ynam kako jos da nabacim 20 gb?

pise mi u desnom uglu "Invite Your Friends. Your Refferer Link..." i sta trebam sa tim linkom da uradim...?

aaaaaaaaa, sta je sa autorom topika? nek se neko registruje preko njegovog. :p

Generisem linkove ali nista ne krece sa skidanjem.

iskopiraj ih u jdownloader npr. ili u browser

Koji server je u pitanju? Ja sam skinuo 20-ak sa rapida, i 10-ak sa filesonica i super radi, uvek ide full brzinom.

fileserve ne radi ili radi uzasno. ostali su savrseni.
btw vec imam preko 650gb

p.s. registrujte se na ref osnivaca teme kao respect sto vam je pokazao. svoj ref reklamirajte na drugim forumima i trazite da se drugi ne ubace. ja sam samo sa jednog foruma dobio preko 20 registracija, a forum cak nije ni posecen.

Kod mene ne moze da pregura 20kb ni preko jednog filehostera...

Nesto je do tebe ili tvog provajdera, meni uvek ide max brzinom.

Nemam pojma, a ne znam zasto bi bilo do provajdera kada sve ostalo normalno radi. Doduse skoci download na 40-50kb ali to je samo na momente. :D

Cudno... vidi kod mene.

Poslednja izmena:
Kod mene su prvo bili problem linkovi, sad sam nasao dobre ali se sve vuce kao prebijena macka.
SBB je u pitanju

Jel može ovako da se skida preko nekog file managera, i za mene najbitnije - može li da se nastavi dl?

Vrh Dno