Šta je novo?

Free Opera 8.02

• Začetnik teme Začetnik teme FNM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ima li sanse da sa strane stoji ono linkovi ili stranice koje su otvorene a da ne stoji onaj mali pre njega mnogo prostora zauzima?

A ima li sanse da sa strane stoji ono linkovi ili stranice koje su otvorene a da ne stoji onaj mali pre njega mnogo prostora zauzima??
I da one strelice za back budu gore i vece kao sto su i bile?

Poslednja izmena:
Ubode ga u centar! 😉

Ako to (i jos par sitnica) ne resim uskoro, vracam se na staru verziju.

Cekaj, pre nego se vratis samo da napomenem da ne moze nista da se podesava ni mail klijent ni nista u preferences {skoro nista ali 90 %}
Stoga ide jedan install 7.23 i vozi misko... Ja sam odlucio!

geiger je napisao(la):
Ovo crveno dugme za gašenje stranice koje sam sanjao kad sam počeo da koristim Operu sada mi smeta! Kada otvorim dosta prozora( šta da se radi..dial-up), kad kliknem na neku stranicu u zaglavlju mi ostane samo X za gašenje, pa ne mogu opet da kliknem na tu stranicu kako bih je spustio i vratio se na prethodnu već moram otprilike da gađam među zaglavlja da nađem traženu stranicu.
Znam da bi Open in new window pomoglo, ali ***'a zanesem se pa otvaram prozore jedan za drugim u pozadini...posebno kad su forumi u pitanju!
Koristio sam Operu 7.2 pre i kad ne gledam dobro umesto stranice mahinalno sam znao da isključim ceo prozor...ali sam posle stavio da na izlasku iz Opere bude upit tipa: Želite li izaći(na eng) i to je funcionisalo dobro...ovo sa 8.02 ...ne znam...probaću da se naviknem...evo naučila me je da češće koristim Ctrl+W za zatvaranje prozora...
Cekaj...koliko sam te razumeo ti ne koristis mouse gestures ???
Po meni je to jedna opasno korisna opcija koje se nikako ne odricem...naravno kod Opere ,)
Naravno za spisak gomile prozora imas opciju window u glavnom meniju ili pritiskom desnog tastera uz skrolovanje misem... :type:
Sto se tice dugmenceta close u svakom tabu...opcija je... :lupko:

i samo jos da dodam da je skrolovanje najbolje odradjeno kod Opere a katastrofalno kod IE :wall:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno