dr.Tiristor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2005
- Poena
- 379
A ima li sanse da sa strane stoji ono linkovi ili stranice koje su otvorene a da ne stoji onaj mali pre njega mnogo prostora zauzima?
Cekaj...koliko sam te razumeo ti ne koristis mouse gestures ???geiger je napisao(la):Ovo crveno dugme za gašenje stranice koje sam sanjao kad sam počeo da koristim Operu sada mi smeta! Kada otvorim dosta prozora( šta da se radi..dial-up), kad kliknem na neku stranicu u zaglavlju mi ostane samo X za gašenje, pa ne mogu opet da kliknem na tu stranicu kako bih je spustio i vratio se na prethodnu već moram otprilike da gađam među zaglavlja da nađem traženu stranicu.
Znam da bi Open in new window pomoglo, ali ***'a zanesem se pa otvaram prozore jedan za drugim u pozadini...posebno kad su forumi u pitanju!
Koristio sam Operu 7.2 pre i kad ne gledam dobro umesto stranice mahinalno sam znao da isključim ceo prozor...ali sam posle stavio da na izlasku iz Opere bude upit tipa: Želite li izaći(na eng) i to je funcionisalo dobro...ovo sa 8.02 ...ne znam...probaću da se naviknem...evo naučila me je da češće koristim Ctrl+W za zatvaranje prozora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari