Šta je novo?

Free online voznje

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
Preporucite neku free online voznju ali da nije trakmanija (to je vise supermario na tockovima) sta bese sa onim jel se zvase nfactor ili tako nesto..

rFactor i to nije free. Mozes da probas demo Live For Speed-a (simulacija voznje). To je free i imas i multiplayer. Takodje NetkarPro ima free demo od skoro..

Live For Speed je sasvim ok voznja. Igrao sam je kod ortaka pre sigurno godinu dana i skroz sam zaboravio na tu igru. Evo upravo je skidam pa cu je instalirati. Obavezno je probaj. Evo poslacu ti na pm link.

Trackmania deco.
P.S.Deco je samo neshto na shta sam se nalozio da pricham u poslednje vreme. Molim vas da to ne primite ka srcu.

Poslednja izmena:
rFactor i to nije free. Mozes da probas demo Live For Speed-a (simulacija voznje). To je free i imas i multiplayer. Takodje NetkarPro ima free demo od skoro..

RFactor moze online (jeste free uslovno receno). Ja sam ga igrao neko vreme preko net-a. Treba da skines samu igru pa onda mod koji zelis (posto ih ima mnogo) pa update 1255 i na kraju loader 1255 i sve lepo radi :) (1000% sigurno) ;)

Poslednja izmena:
pa track mania ok zaboravio sam za nju ali odavno je.Mislim da je project torque ok igra.samo se instalira i svaki update igra sam odradjuje skine instalira brise temp.Moze da radi i ako se igra samo prekopira.A i radi ok.No kako hoces imas izbor pa izaberi.Pogledaj za project video-meny http://www.youtube.com/watch?v=GQMfbzNUaug

Nazad
Vrh Dno