Šta je novo?

free kaspersky

sumanut

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2003
Poena
650
prepisa sa stranog foruma

alcylon je napisao(la):
At 1st:
AOL and Kaspersky makes agree, that AOL can "sell for free" to all users over the world kaspersky antivirus engine under his own name - Active Virus Shield [AVS] with daily updates from kaspersky servers...

At 2nd:
AVS is gr8 and very powerfull antivirus, which has online shield + virus scanner + mail scanner. So I think that it's really cool stuff for everyone with daily updates.

At 3rd:
Just look at this soft here:

Kod:
http://www.activevirusshield.com/

download for free setup, after install register for free (just put your e-mail, nothing more) on their page - you'll receive your code which you put in AVS Antivirus. That's all

Ima ovome vec vise od mjesec dana. Dobije se malo "ogoljeni" Kaspersky, ali posto je besplatan, sasvim je OK.

Niko da napomene da uz njega ide spyware.

Pa kao i svaki AOL-oliki produkt, mora da ima neku caku u sebi, inace to ne bi bio AOL 😀

Kutija, pronadji i podeli sa nama sta nije spam u tvom postu.

Poslednja izmena:
Niko da napomene da uz njega ide spyware.

Bas cu danas da ga instaliram opet, a prije toga skeniranje SpySweeper-om i Spyware Doctor-om, pa posle instalacije nanovo, bas da vidim ima li tog spyware-a. Javljam rezultate skeniranja.

Ja sam ga koristio jedno vreme i deinstalirao kad je počeo da pravi gluposti - prilikom pokretanja Windowsa, često se dešavalo da traži da se logujem na domen!!! (na kućnom računaru koji je u peer to peer mreži), a na kraju je počeo da izbacuje i neke erore...

Sto se tice spyware-a, SpySweeper i Spyware Doctor nisu nasli nista posle instalacije AOL Active Virus Shield-a, tako da bi to trebalo da znaci da ga ni nema, posto su oni najbolji programi u ovoj kategoriji.

Tu i tamo se pojavljuju raznorazene verzije free Kasperskog (ja sam koristio nekoliko do sada). Vic je u tome da ogroman broj AV programa koristi licenciran Kaspersky engine i definicije, a ponekad izbacuju verzije koje su besplatne (često imaju samo on-demand scan). Dakle, nije ovo prvi put da se tako nešto pojavljuje, mada ne znam da li su ostali slični programi i dalje aktuelni.

Uzgred, tim je čudnije što Kaspersky na testovima zauzima ubedljivo prvo mesto. Ako bar desetak AV-a koristi isti engine i iste definicije zar ne bi trebalo da daju isti rezultat kao Kaspersky?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno