Šta je novo?

Free Download Manager & Mozilla & The Bat!

VoXman

Slavan
Učlanjen(a)
08.12.2004
Poena
304
Skinuo sam Free Download Manager i imam problem jer nece da se postavi u Mozillu Firefox kao default download manager,nego Mozilla downloaduje taj fajl umesto njega!Takodje bih voleo kad bi i moj mail klijent The Bat! mogao da se integrishe u Mozillu!Sta da radim?!Kako da podesim?

Ja se ne bih toliko trudio oko toga. Vazno je da imas te programe i da ti lepo slize.
E-mail klijen uglavnom radi za sebe, a download menager kako kad. Ja koristim get right i uvek kopiram adresu sa koje treba da skinem nesto pa ubacim manuelno u njega i nista mi ne fali. To sto taj get right pruza mnogo mi je vaznije od toga da ga integrisem u browser. Jos nesto. Ja koristim Operu koja ima svoj mail klijent i mislima da je bolja od mozile. Dobices jos neke komentare pa sam prosudi.

Stavi FlashGot extenziju za Firefox i radice ti lepo sa Free Download Managerom:

http://www.flashgot.net/

Ako hoces integrisan E-mail klijent, onda uzmi Mozillu (mada su prestali sa razvojem).

a Thundrbird?

Hvala,reseno...

Ja nemam FlashGet ekstenziju pa ipak radi sa FF-om. Samo sam u FDM-u u "Download Options -> Monitoring" štiklirao "Firefox".

Nazad
Vrh Dno