Šta je novo?

Free Aston 1.9.2

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Eto ko voli da ulepsava izgled wina, danas ima priliku da besplatno sa http://www.giveawayoftheday.com/ preuzme Aston 1.9.2.Naravno on se danas mora instalirati(tacnije do 9am sutra) i aktivirati da bi mogao da se koristi besplatno.Upustvo za aktivaciju se nalazi u toj arhivi.

Stvarno ekstra stvar. Nisam ni znao za ovaj Giveaway sajt.

Inace, Aston je odlican softver, koristim ga vec preko dvije godine (prvo 1.9.1 pa od skoro i 1.9.2 verziju).

Koliko sam ukapirao, na ovom sajtu će non-stop da bude softvera za besplatan download, softvera koji se inače plaća...?

Da, svaki dan novi SW.Samo moras ga skinuti i aktivirati taj isti dan, posle to ne pali.
Mada koliko sam primetio ta aktivacija samo dodaje par kljuceva u registry(u slucaju astona, a verujem da je tako i u drugim slucajevima) pa se lako moze program registrovati recimo i posle reinstalacije windowsa.

Mada koliko sam primetio ta aktivacija samo dodaje par kljuceva u registry(u slucaju astona, a verujem da je tako i u drugim slucajevima) pa se lako moze program registrovati recimo i posle reinstalacije windowsa.

To sam baš hteo da pitam, šta posle reinstalacije Win-a?! 10x 🙂

Vidim u listi softvera koje su "poklanjali" prethodnih dana, ima zanimljivih...

P.S. Dobar ti je potpis, nisam znao da si vidovit 😉

To sam baš hteo da pitam, šta posle reinstalacije Win-a?! 10x 🙂
Ako ćeš da igraš pošteno - ništa.

Uslovi su jasni, niti je moguće skinuti program sem tačno određenog dana, niti ga je moguće registrovati (program se registruje posebnom aplikacijom "osetljivom" na datum) niti je uopšte moguće pokrenuti instaler programa (izvorni instaler je takođe spakovan u poseban instaler "osetljiv na datum").

Sva ova ograničenja su potpuno trivijalna za nekoga ko se razume u kompove (ja sam danas po prvi put skinuo neki program odatle, neki RegCleaner, tek ću videti da li mi je nešto uništio, ne sviđa mi se previše) i trebalo mi je 2 minuta da sve to zaobiđem. Ali to se, pravno gledano, ne razlikuje od svake druge piraterije. Legalno je samo: skinuti određenog dana, registrovati tog dana (i nikad više) i instalirati tog dana (i nikad više).

Inače, da, šteta što ranije nisam znao za taj sajt... Zaista je u prošlosti bilo nekih izvanrednih programa.

Nazad
Vrh Dno