Šta je novo?

fraps ne radi?

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
ne mogu da nateram ovaj programcic da radi, stisnem hotkey i nista pa nista.
promenio sam hotkey, isto nista.
jel sam to samo ja ili...?

porobao sam i to 20 raznih verzija, bas me nervira.
jel on snima i desktop ili samo igrice, probao sam i jedno i drugo i nishta.

Meni snima samo igrice, pokusavao sam da vidim sta se desava sa snimanjem desktopa i nista se nije desavalo.Srecno

ok hvala. probacu neku drugu igricu.
probao sam COD2

ima-li-koga-tu je napisao(la):
ok hvala. probacu neku drugu igricu.
probao sam COD2

Kakav je rezultat sa COD2?Bas me zanima, jer i ja sam imao problemcic sa Frapsom.Od rodjaka sam uzeo zadnju verziju koju je on skinuo sa njihovog sajta i radio je ok. U jednom momentu nije hteo uopste da se pokrene, pa sam izvrsio ponovnu instalaciju i sad radi normalno :banana:

Poslednja izmena:
pa rezultat je sledeci:
i meni radi samo jedna verzija od pa bar 5-6 koje sam probao, a ta koja radi mi nije bas mnogo korisna. tj. najnovija shareware sa sajta :S:
simptomi; nece da se pokrene, pokrene se i nece da snima.

Markobb je napisao(la):
Meni snima samo igrice, pokusavao sam da vidim sta se desava sa snimanjem desktopa i nista se nije desavalo.Srecno
Pa naravno da se nista ne desava... Sta ocekujete? Koliko je broj frejmova? A tih frejmova nema nigde na desktopu!!! 😀 Proucite malo upustvo sta uopste meri taj program! 😀 😀 😀 Pozdrav!

Za snimanje desktopa moze da posluzi Snagit. A isto vazi i sa "snimanje igrica" 🙂

Odličan program za snimanje desktopa ili igrica (screenshot) je "UOSU", prvobitno je bio napravljen za "Ultima Online" igricu (odatle je i skraćenica "UOSU" -> Ultima Online Screenshot Utility), ali pošto se odlično pokazao i u drugim igricama/aplikacijama, više puta je unapređivan.

Program je mali, besplatan, ne zauzima resurse, i nije potrebna instalacija :smoke:

Evo ga u attachmentu, zapakovanog u zip fajl 🙂

Prilozi

• UOSU 1.60.zip
    UOSU 1.60.zip
    354 KB · Pregleda: 56
  • uosu.webp
    uosu.webp
    26.6 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno