Šta je novo?

Frame drop

dusanu97

Poštovan
Učlanjen(a)
13.11.2016
Poena
51
Pozdrav kupio sam pc sa specifikacijama:
Graficka: NVIDIA GeForce GT 730
Ram memorija : 8 gb
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.71 Ghz

Monitor: Dell generic PnP Monitor 1920 x 1080 (32 bit) (60 hz)

Desava mi se frame drop na vecini igrica (payday2/CS:GO....)
Jel neko zna zbog cega je i kako to da popravim?
Razmisljao sam da uzmem jos 1 graficku kartu da li bi to resilo problem?

Unapred havala

Ne moze dve grafcike , prodaj GT 730 i kupi GTX 1050 TI ili GTX 1060 , koliki je budzet za graficku , i napajanje koje imas?

Poslednja izmena:
Bar nek udostoji taj i5 6400 sa lc power 600 kad jr vec tako sitna razlika.

Sto se graficke tice, da, 730 je les i to napajanje na kompu je ubaceno bukvalno da bi pokrenulo 6400 i gt 730 koji zajedno trose manje od neke malo jace sijalice.

Procesor je dobar, graficka neka uz njega kao sto je Darkodar rekao 1050ti, moze cak i rx 470/rx 480 ali zahteva bolje napajanje od Lc-a.
Mislim i Lc bi trebalo da potera rx-ove ako ima adekvatne konektore, ali ja na konfu od 450+e ne bih stavljao napajanje od 30.

Za 1050ti je dovoljno Lc-500 ili 600 koje je neznatno skuplje.

Sent from mTalk

Samo ako nije problem jel mozete da mi nadjete ta 2 na amazonu,bestbuy ili newegg zato sto ne zivim u srbiji. Hvala

Pa sad... ne mora da bude les napajanje, mozda je brend masina? Realno, 250W ako je brendirano moze da pogura procesor od 65W I grafiku od 100W bez problema i da ostane lufta dovoljno za buducnost kad napajanje malo oslabi (elektroliti malo odrade pa izgube kapacitet itd).

Dusane, gde si/sta si to tacno kupio?

Kupio sam kompjuter U bestbuy`u ne zivim vise u srb preselio sam se u ameriku pre nekako i hteo sam da kupim neki kompjuter koji moze da igra novije igrice rekli su mi da ce ovaj moci da igra kad sam pokrenuo nije htelo rekli su mi da mi je zbog interneta i sad sam uvideo da su me *****ali a garancija je na mesec dana vamo ako ne platis vise tako da moram da kupim novu graficku i verovatno napajanje

Onda definitivno poslusaj ljude za bolje napajanje.

Nazad
Vrh Dno