Šta je novo?

fractal design arc midi r2

• Začetnik teme Začetnik teme los.Mi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

los.Mi

Cenjen
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poena
170
zanika me ko su uvoznici,disrtibuteri za fractal u srbiji i kako mogu da nabavim ovo kuciste , hvala 😀

Probaj kod emmi-ja. Oni imaju u ponudi fractal design asortiman.

Miso, Arc R2 cekam mesecima da se pojavi u prodaji u BG ali slaba vajda... Rekose iz EMMI-ja da im stizu FD kucista iz uvoza "krajem prosle nedelje"... mozda su neka i stigla ali od Arc R2 nema ni traga ni glasa... Interesantno je da su neki nasi forumi/casopisi imali na testu ovo kuciste...

Jesi li naručio? Ako nisi, načekaćeš se.

Nisam narucio jer su ljudi u pomenutoj radnji totalno ne-zainteresovani za saradnju... njihov odgovor je: mozda ce biti u sledecoj turi :d

Nisam narucio jer su ljudi u pomenutoj radnji totalno ne-zainteresovani za saradnju... njihov odgovor je: mozda ce biti u sledecoj turi :d

Kao i meni za corsair memoriju.

I ja se razmišljam između ovog kućišta i define r4

Pitanje je da li i Define R4 može negde da se uzme a da se ne čeka... čim piše očekivani rok isporuke 2 dana, sve je jasno...
Problem kod Define R4 je zvučno/izolacioni materijal kojim je unutrašnjost kućišta obložena kao i smanjena cirkulacija vazduha sbog sistema uvlačenja istog... što rezultuje povećanim temperaturama...

Ako se uskoro ne pojavi Arc R2, moraću i ja da razmislim o Define R4...

zovi pitaj jel imaju na stanju ako imaju odmah ga mozes poruciti i ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema

Juče naručio, danas bi trebalo da podignem kućište (Arc Midi R2) jer se napokon pojavilo u prodavnicama...

Odlično, za vikend prepakujem i ja 🙂

Nazad
Vrh Dno