Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kolko sam puta pisao na diskusijama da beginneri ne ulaze na HoE sa level 0, ne vredi. Sto se tice te opcije za download, treba podhitno uvesti! Ja sam nabio skoro 300 sati i nije me smorilo.A tek dolazi ono najbolje
Free weekend je pa zato ima dosta novih, ali nije mi jasno zasto ulaze u najteze moguce metcheve? Pretpostavljam da je matchmaking u pitanju pa im odabere kakav god match je dostupan. Malopre bas ta situacija, igram Hell on Earth na Farmi sa jednim iskusnim likom i sledecoj rundi ulaze 4 nova igraca sa 0 levelom..
Probao sam malo prosli put kad je bila besplatna i juce 2 meca... ne znam, meni je ovo toliko dosadno da sam odmah obrisao. Cak sam razmisljao i da je kupim ali vidim da je bolje sto nisam.
Inace nisam bas ljubitelj online igra, tj. slabo sta igram, trenutno samo Rocket League ali ovo mi je bas onako dosadno, jeste haos pravi na ekranu ali uglavnom niko ne zna sta radi. Ginu, skacu, jure kao bez glave... mozda je mene zapao takav haos, ne znam. :d
Generalno to sve stoji da igra na papiru deluje prazno, plus sto zahteva da imas iskusnu ekipu i dobro rasporedjene klase, kao i ogroman grind da bi nabudzio svoju klasu. Iako ni ja ne volim igre sa wave rundama, ovde mi se najvise svidelo napucavanje i komadanje sto je u sustini i jedini razlog zasto igram ovo.
Online igram samo FPS igre, i ova mi je legla savrseno - bolje se provodim sad u KF2 nego pre godinu dana uz BF:H. Pricam o nekom licnom dozivljaju, zelji da igram opet, danas i sutra.
Slazem se, uzas je kad udju noobovi, 1 je dovoljan da upropasti mec ali zato kad se skupi dobra ekipa i krene komadanje flashpoundsa - fenomenalna zabava.