Šta je novo?

FOX ULTRA LED televizori

LukaKV

Poštovan
Učlanjen(a)
19.05.2017
Poena
51
Pozdrav svima, trebalo bi da kupim novi tv, budžet mi je oko 25-26 hiljada, a video sam da je kompanija FOX izbacila novu seriju ULTRA LED televizora. Znam da većina vas verovatno misli da FOX nije dobra marka, ali se meni čini da je ok za neke osnovne potrebe, pa bih voleo da čujem šta mislite konkretno o ovom modelu:

http://foxelectronics.rs/sr/led-tv-32ule862

Da li je bolji od npr. nekog VOX modela sa direct led tehnologijom? Hvala

Ultra led ima lepse bolje od direct,a direct lepse bolje od edge led tv-a.
Fox,vox je za izbegavanje.

nikako ljudi da nauce...

Pazi ti to "proizvedeno u srbiji"...

Moji su uzeli Fox 32" led FullHD.

U poredjenju sa ostalim izlozenim modelima, nije imao nista losije boje, a dolazio je sa 3 godine garancije, dok ostali mislim da su sa dve.

Jedino sto se zvuk cuje kao iz bunara, ali nije strasno kao sto sam citao da ljudi pisu.
Ako me prodavac nije namazao, ovaj Fox ima i neku zastitu preko ekrana koju ostali nisu imali.

Bio je 5-6.000 jeftiniji od ostalih modela koji su bili tu.

Poslednja izmena:
Vox moze biti korektan, koristili su LG panele starije generacije, ne znam da li i dalje...

Vox moze biti korektan, koristili su LG panele starije generacije, ne znam da li i dalje...

Da, moji roditelji imaju Vox, koji su kupili prošle godine za 22 hiljade, i za sada im odlično radi. Zato sam pitao za ovaj FOX jer ne znam puno o tom proizvođaču, ali vidim da ima najnoviju generaciju ULTRA LED panela, pa mi se čini da to nije loše.

Ja imam takodje, kada se udje u servisni meni, LG je i tuner i panel, obzirom da je to tada bio najjeftiniji model a da evo traje vec neko vreme, opravdao je... no to je prastar model, nije garancija da sad rade isto..

Ja imam takodje, kada se udje u servisni meni, LG je i tuner i panel, obzirom da je to tada bio najjeftiniji model a da evo traje vec neko vreme, opravdao je... no to je prastar model, nije garancija da sad rade isto..

Da, to je izgleda sve lutrija, kako se kome zalomi. Evo npr. mojoj sestri i zetu se pokvario Philips koji je plaćen oko 40 hiljada, nema pravila...

Ma moj Fox šljaka evo već godinu ipo, skoro stalno radi po 18-20 sati ubiše ga klinci sa internetom, YT...... Za te pare nema mnogo polemike.

Sent from mTalk

Ma moj Fox šljaka evo već godinu ipo, skoro stalno radi po 18-20 sati ubiše ga klinci sa internetom, YT...... Za te pare nema mnogo polemike.

Sent from mTalk

Da, a pošto ja ne bih uzeo smart nego običan, koji se ne bi mnogo koristio, uglavnom uveče, valjda bi poslužio u tu svrhu. Hvala na pomoći.

Nema potrebe za cinizmom, samo sam pitao za savet. Znam i ja da FOX nije neka marka, ali mi treba televizor za spavaću sobu, za koji ne mogu a i ne želim da dam puno para.

Nije cinizam vec iskustvo na svojoj kozi. Bolje je uciti na tudjim nego na svojim greskama.

Nije cinizam vec iskustvo na svojoj kozi. Bolje je uciti na tudjim nego na svojim greskama.

Ako je tako, onda izvini. Ali računam da je ovo najnovija serija njihovih televizora, i nemoguće je da baš totalno ne valja. U svakom slučaju, ne treba biti isključiv, nije sve crno-belo.

racunaj da ce da ti traje tacno koliko traje garancija, ako potraje duze, to ti je bonus, kao i sa bilo kojom tehnikom... realno trajace duze naravno, ali ti se sracunaj ovako i ako ti se isplati kupuj...

Hvala na predlozima, razmisliću. Ova dva zaista deluju ok, naročito ovaj TCL.

Ajd objasni po čemu su bolji ?
Za te novce nema da uzmeš neki brendirani, a ovako, pre ću uzeti neki "no name" koji se najviše prodaje u tom cenovnom rangu. Nema tu mnogo filozofije.

Polovni brendirani za te pare može da se nađe, ali u kakvom stanju.

Znači, za gledanje filmova po nekad u spavaćoj sobi za 200€ + garancija nema bolje po meni od FoX i Vox.

Moj prijatelj je uzeo Fox među prvima kad su se pojavili i to sa nesretnim EDGE osvetljenjem. Dva meseca pre isteka garancije ga reklamirao zbog neke blede crte koja se pojavila na ekranu. Zamenjen sa novim Fox Smart modelom.

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno