LazarLaki01
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 21.02.2023
- Poena
- 12
Pozdrav, javio mi se problem sa FOX 32D550A televizorom. Pri menjanju inputa(source) i stavljanjem na 'media', dakle klasični interfejs kao kod obicnog dvbt2 tjunera, ostaje mi u samom meniju, i ne mogu nikako da izadjem odatle, ni kroz exit, ne pojavljuje mi se padajuci meni kada kliknem na daljinskom za source, a takodje ne reaguje ni kada klikćem na dugmetu za TV, svi ostali tasteri rade, i LED lampica reaguje, dakle ispravan je daljinski, kao i dugmad na TV-u, samo je taj USB meni ukočen, i ne pomaže ni isključivanje iz struje. Kada smo pristupili onom DVBT2 meniju, vratili smo to na fabrička podešavanja, ali i nakon toga, vraća se na taj USB meni.
Postoji li ikakvo rešenje da se odatle na bezbolniji način izadje i ponovo opet normalno koristi TV, ili do čega može da bude problem, ako je kvar ikako moguće otkloniti?
U priloženom je slika koja pokazuje sami izgled menija iz koga nikako ne mogu da izadjem.
Hvala unapred na svakoj mogućoj pomoći
Postoji li ikakvo rešenje da se odatle na bezbolniji način izadje i ponovo opet normalno koristi TV, ili do čega može da bude problem, ako je kvar ikako moguće otkloniti?
U priloženom je slika koja pokazuje sami izgled menija iz koga nikako ne mogu da izadjem.
Hvala unapred na svakoj mogućoj pomoći