Šta je novo?

Fox 50'' 3D za samo 65.000 dinara

jaygee

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
320
Videh ovaj TV, i ako realno gledamo potrebe prosecnog korisnika TV i gledanja filmova, verujem da bi ispunio 95% kriterijuma koje ispunjavaju i drugi televizori poznatijih proizvodjaca.

Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim Fox televizorima, gde se sklapaju (Srbija, Kina?) i za li se sta je u njima? Nigde na netu nema informacija niti utisaka o njima...

65.000 dinara za 3d televizor od 50 inca, mislim da je to cena ispod svake cene, plus naocare kostaju 500 dinara.

Zna li neko nesto?

LED%20televizor%20Fox%20LED%2050D450.gif

Identican je i 50" kao ovaj.

Specifikacije:
Fox 3D televizor LED LCD 50D450 FHD
Dijagonala: 50"/127 cm
Rezolucija: 1920 x 1080 Full HD
DIRECT LED pozadinsko osvetljenje
Dinamički kontrast: 100.000:1
Vremenski Odziv: 5ms
Osvetljenost: 500 cd/m2
Motion Enhencer: 240Hz
Sistem prijema: Analogni, Digitalni DVB T/C, Mpeg4
Scart
CI Slot
HDMI x 3
PC ulaz
Priključci za slušalice
USB (USB player, USB PVR- snimanje)
3D naočare se kupuju posebno
Ram: Metalni Ultra Tanak 9mm
Podnožje: Stakleno
Boja: Piano lak crna
Garancija: 25 meseci

Poslednja izmena:
ih, znao sam da ce neko to napisati... slika je od 39ke, ali identican je i 50 inca... :)

Fox zaobidji.
Sklapa se u Srbiji od turskih a valjda i kineskih delova.

jel ti je ta velicina prioritet?

ako hoces bas 3d, preporucujem ti nesto skuplji sony led, isto 50", nov kosta 650e. ako ne, ima bas lepih lg plazmi 50" za 500e. fox ne bih bas dir'o :D

Poslednja izmena:
drugar ima neki Fox 32...sacuvaj Boze...probijanje belog na sva cetiri ugla...neke karirane senke ili fleke se vide...znak od Eurosporta stoji po par minuta,ako ga je gledao pre nekog drugog kanala..ITD....jedino mi se svideo njegov Media Player..ok radi...
ne mora da znaci da je isto tako na ovom vecem...

Izmedju 46 i 50 inca bi ipak bilo preporucljivo.

Gde si nasao te Sonije za 650e... Ako je kod ovih nasih "Madjara", onda ipak ne dolaze u obzir, jer bi se uzimalo na rate... :)
Koji modeli su u pitanju?

Poslednja izmena:
e *** jeste od "madjara" ipak je tu solidna usteda, a dobijes novo sa garancijom :)
prevario sam se ipak, 46" soni ima za 490e, a ovaj smart 3d od 50" je 790e :)
uzmi full hd plazmu od dobrog proizvodjaca i neces se pokajati.. jedina mana je tezina

ono sto sam hteo da kazem jeste da bi meni sada i najgori tv velike dijagonale bio verovatno kosmički korak unapred od trenutnog prirucnog sredstva Benq full hd 24'' monitora koji sluzi za SBB D3 televiziju! :)

ono sto sam hteo da kazem jeste da bi meni sada i najgori tv velike dijagonale bio verovatno kosmički korak unapred od trenutnog prirucnog sredstva Benq full hd 24'' monitora koji sluzi za SBB D3 televiziju! :)

Benq je avion za Fox,da ga ne kudim pogodi se po neki dobar Fox,ali su uglavnom losi.

Odlican je Benq, mislio sam samo sto se tice dijagonale.

Ima LG LED 47LM765S za 90k, snizen sa 130k. Fenomenalan, ali nedostupan bez nekog beskamatnog kredita. :)

e *** jeste od "madjara" ipak je tu solidna usteda, a dobijes novo sa garancijom :)
prevario sam se ipak, 46" soni ima za 490e, a ovaj smart 3d od 50" je 790e :)
uzmi full hd plazmu od dobrog proizvodjaca i neces se pokajati.. jedina mana je tezina
Da li uopšte postoji plazma u full hd rezoluciji od 50" za 600 evra

Dakle na srpskom tržištu legalno nema po toj ceni

"legalno" ima za 80k, ali nema poente davanja vise para osim ako neko na rate ne uzima.
iz ugla potrosaca ti od madjara dobijas nov uredjaj sa garancijom koju mozes sam da ostvaris kod nasih uvoznika

Moj kum, već tri godine u kafiću ima Fox 40" koji radi non-stop, bez problema, slika sasvim OK.
ps. Ja sam ipak od "mađara" uzeo LG.:)

Ae upomoc da ne otvaram novu temu ja sam sebi uzeo 46" led samsung f5000 za 470e al mi je prevelik pa sada plabiram da ga prodam za 430-420e (ne bi manje posto ga koristim mozda 5 sati) da bas ne puknem totales a uzeo bi onda negde za slicne pare neki manji tv a da je 3d? Nekih 42" bi mi fino leglo u sobu. Dajte neki predlog.

Vrh Dno